Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 11, 2019

Σάκης Ρουβάς: Πανικός στο Άργος από τις «ρουβίτσες» – Του έσκισαν το πουκάμισο! (φωτο)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Οι «ρουβίτσες» έκαναν πάλι το θαύμα τους. Η συναυλία του Σάκη Ρουβά στο Άργος κατακλύστηκε από φανατικές θαυμάστριες του καλλιτέχνη.

Ο Σάκης Ρουβάς προκάλεσε για ακόμη μια φορά πανικό σε live του εμφάνιση. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ έδωσε συναυλία το βράδυ της Κυριακής της αποκριάς, στο Άργος, όπου χιλιάδες άνθρωποι πήγαν να τον απολαύσουν και να ξεσηκωθούν με τις τεράστιες επιτυχίες του. Ο Σάκης Ρουβάς μετά από μία άκρως εντυπωσιακή έναρξη, τραγούδησε ζωντανά όλα τα αγαπημένα τραγούδια του κοινού και κατάφερε να ξεσηκώσει τον κόσμο με τη μοναδική σκηνική του παρουσία. Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στο τοπικό site, anagnostis.org, ο δημοφιλής τραγουδιστής για ακόμη μια φορά πέταξε το πουκάμισό του στις θαυμάστριες του… στις λεγόμενες «ρουβίτσες».

Η τυχερή φανατική θαυμάστρια που κατάφερε να πιάσει το λευκό πουκάμισο «απειλήθηκε» από άλλες θαυμάστριες, που άρχισαν να της το τραβάνε από τα χέρια. Τελικά, το λευκό πουκάμισο, που φορούσε ο Σάκης σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας, έγινε κομματάκια. Στην τυχερή θαυμάστρια έμεινε ένα ρετάλι, ένα δηλαδή μικρό κομμάτι, από το ύφασμα, που χαρούμενη έσπευσε να το βάλει στην τσάντα της για να το «διασώσει».

Δες τις φωτογραφίες:


A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on Mar 11, 2019 at 6:18am PDT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου