Όλα τα θύματα του τροχαίου ήταν Γερμανοί υπήκοοι, γνωστοποίησε ο πρόεδρος της Πορτογαλίας Μαρσέλου Χεμπέλου ντε Σόουζα.
«Εκφράζω την οδύνη και την αλληλεγγύη όλων των Πορτογάλων σε αυτή την τραγική στιγμή και πάνω απ' όλα συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων, που, σύμφωνα με όσα μου είπαν, ήταν όλοι Γερμανοί», είπε ο αρχηγός του Κράτους στην κάμερα της πορτογαλικής δημόσιας τηλεόρασης RTP.
Ο οδηγός και ο ξεναγός, και οι δύο Πορτογάλοι, συγκαταλέγονται στους τραυματίες του δυστυχήματος, σύμφωνα με την εφημερίδα.
Ο Μιγκέλ Αλμπουκούερκε, πρόεδρος της περιφερειακής κυβέρνησης έστειλε τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων, αναφέροντας ότι «πολλοί ξένοι», βρίσκονται ανάμεσα στα θύματα.
Τηλεοπτικοί σταθμοί ανέφεραν ότι στο λεωφορείο επέβαιναν περίπου 50 άνθρωποι.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Σάντα Κρουζ, 21 ακόμη άνθρωποι είναι τραυματίες.
Για άγνωστους ακόμη λόγους, το λεωφορείο ανατράπηκε και κατέληξε στη στέγη ενός σπιτιού που βρισκόταν κάτω από τον δρόμο.
Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες:





Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου