Δεν είναι ακριβώς πιτόγυρο. Είναι ένα αληθινό έργο τέχνης.
Στη Θεσσαλονίκη τα καρντάσια δεν φτιάχνουν τυλιχτό, φτιάχνουν ένα πραγματικό «κτήνος» που για να καταφέρεις να το φας πρέπει να ζητήσεις τη βοήθεια του κοινού.
Ναι, και άλλοι έχουν πει ότι φτιάχνουν στα μέρη τους το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα, όμως στη Σαλονίκη υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά.
Δεν μεγαλώνουν το τυλιχτό μπουκώνοντάς το μόνο με πατάτες. Βάζουν απ’ όλα σε τεράστιες ποσότητες γιατί διάολε, κάποιες φορές το μέγεθος, ναι, μετράει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου