Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 12, 2019

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΤΑΤΟΥΡΚ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ! ΗΧΗΤΙΚΟ! ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΟΡΜΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑ ΑΜΕΣΩΣ! ΕΧΩ ΚΥΝΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ»!
«ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ; ΕΧΩ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ 2ο ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ»!



«Μάχη» στο στούντιο της εκπομπής «Ανεξάρτητος Παρατηρητής» δόθηκε ανάμεσα στον Παναγιώτη Ψωμιάδη (υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης) και στον Παναγιώτη Αποστόλου (αρθρογράφο της Ελεύθερης Ώρας) με αφορμή τη φωτογραφία που έβγαλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με τον Τούρκο Πρόξενο Θεσσαλονίκης έχοντας πάνω από το κεφάλι του τη φωτογραφία του Κεμάλ Ατατούρκ.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο και όλη τη συζήτηση με πολλά ενδιαφέροντα που ειπώθηκαν ακόμη και για την άθλια κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη με τους λαθρομετανάστες και το τι πρόκειται να κάνει ο κ. Ψωμιάδης αν εκλεγεί Δήμαρχος.

Κάντε κλικ στα κόκκινα γράμματα για να ακούσετε το ηχητικό από το 21.00'' ως το 55.27'':

Τα κυριότερα σημεία της...κόντρας, όπως τα σταχυολογήσαμε:

Ψωμιάδης: Θα μαυρίσει το μάτι σας, όχι από το χρώμα, αλλά από τη βρωμιά. Η εικόνα της βυζαντινής Θεσσαλονίκης είναι οι λαθρομετανάστες που κατουράνε όπου να' ναι. Την επόμενη μέρα, όταν εκλεγώ δήμαρχος, το δήλωσα ότι θα διώξω τα πασαλάκια και δεν θα επιτρέψω στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τους ξεβράκωτους και τους λαθρομετανάστες. Πάνω απ' όλα θα σεβαστώ την ιστορία και τα νιάτα αυτής της πόλης. Δεν θα επιτρέψω να βγαίνετε στη Θεσσαλονίκη και να μου βάζετε την εικόνα της Παναγίας και τον σταυρό στα... κάκαλά σας.
Το 70-75 των λαθρομεταναστών έχουν εγκατασταθεί στη Βόρειο Ελλάδα. Έχουμε αλλοίωση πληθυσμού, αλλοίωση θρησκεύματος και μετά από 30-40 χρόνια, με την υπογεννητικότητα που υπάρχει... πάνε για τη «Μεγάλη Μακεδονία». Μιλάμε για βρώμικο, προδοτικό σχέδιο. Ποτέ η Ελλάδα δεν έχασε από τους ξένους, έχασε από Εφιάλτες και από κερκόπορτες.
...Το πρόβλημα της Ελλάδος είναι γιατί ο Ψωμιάδης πήγε στον Τούρκο πρόξενο; Συγχαρητήρια! 10 χρόνια στη Νομαρχία και την Περιφέρεια είχα πολύ καλή συνεργασία με την τουρκική πλευρά. Ως επιχειρηματίας με ενδιαφέρει το επιχειρείν και ο τουρισμός. Στην Παναγιά Σουμελά τραγούδησα τον εθνικό ύμνο και οι Τούρκοι μου απαγόρεψαν την είσοδο στην Τουρκία για δύο χρόνια. Την τρίτη χρονιά που πήγα στην Τουρκία είχα γύρω μου 5 ασφαλίτες. Όταν ο Τούρκος πρόξενος μου πρότεινε να βγάλουμε από κοινού μια φωτογραφία, δεν είδα ειλικρινά αν πάνω από το κεφάλι μου ήταν ο Ατατούρκ.
Αποστόλου: Το θέμα δεν είναι γιατί έβγαλε φωτογραφία με τον Τούρκο πρόξενο, αλλά γιατί έβγαλε φωτογραφία ενώ πίσω του υπήρχε το κάδρο του Κεμάλ Ατατούρκ. Θα θέλαμε μια ξεκάθαρη εξήγηση, διότι όλοι όσου θέλουμε να λεγόμαστε πατριώτες γνωρίζουμε ότι ήταν ο σφαγέας των Ελλήνων.
Βραχιολίδης: Νομίζω ότι το θέμα λήγει εδώ, ο κ. Ψωμιάδης αναγνώρισε το λάθος του.
Ψωμιάδης: Την επόμενη μέρα.
Αποστόλου: Δεν επιτρέπεται άνθρωποι με τεράστια πείρα όπως ο κ. Ψωμιάδης να υποπίπτουν σε λάθη.
Ψωμιάδης: Ποιος σας δίνει το δικαίωμα εσάς να κρίνετε έναν άνθρωπο που 30 χρόνια βγαίνει πρώτος στη Θεσσαλονίκη; Ήταν ένα λάθος μου που δεν το πρόσεξα. Εσείς είστε αλάνθαστος;
Αποστόλου: Ουδείς αλάνθαστος.
Ψωμιάδης: Ξέρετε τι κάνετε; Κυνηγάτε τους πατριώτες και αυτούς που μιλάνε για διπλή ονομασία ... Τα αφεντικά θέλουν τον αυριανό δήμαρχο συνέχεια του σημερινού δημάρχου. Αυτό δεν το κράξατε, κράζετε τους πατριώτες! Συγχαρητήρια. Ευχαριστώ για τις οδηγίες, αλλά εγώ έχω έναν αφέντη: τον λαό. Ο λαός δεν αντέδρασε, αντέδρασαν κάποιοι για να πουλήσουν. Δεν είδα ποτέ να προβάλλετε το τεράστιο έργο που έκανε η Νομαρχία 10 χρόνια, που όμοιό του δεν υπάρχει στα Βαλκάνια. Δεν είδα κανένα Αυτιά, κανένα Παπαδάκη, όλοι θέλετε «αίμα», όλοι θέλετε «ξύλο». Χτυπάτε τον Ψωμιάδη; Για χτύπα κανένα τρύπιο μωρέ, κανένα...κουνιστό! Αλλά για να...πουλήσετε «σφάξτε» τον Ψωμιάδη. Ο Ψωμιάδης...πουλάει! Εγώ δεν άκουσα κανένα δημοσιογράφο να λέει «έκανα λάθος», πρέπει να πάμε στα δικαστήρια για να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος.
Βραχιολίδης: Τι γίνετε με τις εκλογές και την παράταξή σας;
Ψωμιάδης: Είμαστε στον 2ο γύρο. Δεν έχουμε καμία σχέση με τα κόμματα, κατεβαίνουμε ανεξάρτητοι.

μοιραστείτε το ...



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου