Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 21, 2019

Ιωάννινα: «Θα παντρευτώ όταν πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ» υποσχέθηκε και.. το τήρησε


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Το μακρινό 1999 ο Βαγγέλης Βασιλειάδης υποσχέθηκε στη μητέρα του ότι θα παντρευτεί όταν πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και… ήρθε η ώρα!

Όπως αναφέρει, μιας και οι ασπρόμαυροι είναι μια «ανάσα» από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Βαγγέλης μαζί με την γυναίκα του βρέθηκαν στο Δημαρχείο Ιωαννίνων και παντρεύτηκαν, φορώντας φανέλα του Βιεϊρίνια.


Ο κ. Βασιλειάδης μάλιστα έγραψε στο facebook: «Από το μακρινό 1999 έχω τάξει στην μάνα μου ότι θα παντρευτώ, όταν πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Την Κυριακή πανηγυρίζουμε το πρωτάθλημα και εμείς οι Πόντιοι και οι ΠΑΟΚτσήδες τις υποσχέσεις μας τις τηρούμε. Just maried λοιπόν. Εμείς μαζί για μια ζωή».

Μάλιστα οι βέρες έγραφαν «ΠΑΟΚ 2019».


ΠΑΟΚ - γάμος - βέρες
ΠΑΟΚ - γάμος - βέρες
ΠΑΟΚ - γάμος - βέρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου