Υλικά
1 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 κ.σ. βούτυρο και λίγο για το άλειμμα της φόρμας
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
4 αυγά
1 δόση σκόνη ή εσάνς βανίλιας
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο ενώ φτιάχνετε τη ζύμη.
- Χτυπήστε το βούτυρο μαλακωμένο, με το ζαχαρούχο γάλα, τα αυγά και την βανίλια σε ένα μεγάλο μπολ.
- Στην συνέχεια προσθέστε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και ανακατέψτε καλά, μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί.
- Αλείψτε μία αντικολλητική φόρμα με λίγο βούτυρο και αδειάστε το μείγμα από το μπολ.
- Ψήνετε στους 180º C για 45′-50′.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου