Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 19, 2019

Εμ... κι αυτός ήθελε να μιλάει για τον Σόρος και τον ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ μέσα στη βουλή...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
«Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος και η οικογένειά του δέχτηκαν επίθεση στο νησί της Μήλου από ανθρώπους που επέβαιναν στο σκάφος του εφοπλιστή Ευάγγελου Μαρινάκη, στο οποίο βρισκόταν και ο ίδιος. Δεν δίστασαν μάλιστα να βιαιοπραγήσουν κατά της...συζύγου του Πάνου Καμμένου.

Υπεβλήθη μήνυση και δόθηκε στις αρχές οπτικό υλικό από την επίθεση σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Οι δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες της Μήλου, όπως αναφέρονται σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, δεν είναι παρά άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ευάγγελου Μαρινάκη και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τη Μήλο.
Το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.»

Όπως αναφέρει το zougla.gr, όταν η παρουσία του σκάφους του Καμμένου έγινε αντιληπτή, άτομα από το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη άρχισαν να πετούν γιαούρτια προς το σκάφος του.Αμέσως, ο πρώην υπουργός με τη σύζυγό του βγήκαν έξω κι άρχισαν να διαμαρτύρονται, με τη σύζυγό του μάλιστα να βιντεοσκοπεί τα τεκταινόμενα με το κινητό της τηλέφωνο.
Τότε, ένας άνδρας της ασφάλειας του εφοπλιστή την έπιασε, της γύρισε το χέρι και άρπαξε το κινητό της τηλέφωνο. Επικράτησε ένταση, και στο σημείο κατέφθασαν λιμενικοί, στους οποίους ο Καμμένος στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση για το γεγονός. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που έφτασε στο σημείο ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου