Σεπτεμβρίου 14, 2019

Ο νομος των τριων θανατων επιβεβαιωθηκε ξανα …!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πρωτη ειχε μιλησει ανοιχτα μια γνωστη του χολυγουντ αλλα δυστηχως δεν θυμαμαι ποια
ηταν , ειχε πει οτι οταν εμαθε για τον θανατο του Μαικλ Τζακσον αμεσως αναρωτηθηκε ποιος θα ειναι ο τριτος ..γιατι ειχε πεθανει και ενας αλλος γνωστος τοτε …!

Το ειχαμε βαλει παλια στο κατοχικα νεα αλλα οσο και να εψαξα δεν το βρηκα , εψαξα πολλους ορους στο ιντερνετ την τελευταια ωρα αλλα δεν καταφερα να το ξανα βρω …συνηθως επεφτα πανω στον νεο νομο της ευρωπαικης ενωσης …το δικαιωμα στην ληθη…!!…Ποσα εχουν θαφτει εκει μεσα μεα αυτο τον νομο ..!

Στο θεμα τωρα ,μεσα σε λιγες μερες στην Ελλαδα χαθηκαν τρια γνωστα προσωπα …!

Μαχαιριτσας , Ριζος και Σπυριδάκης…!

Στο εξωτερικο και ιδιαιτερα στο χολυγουντ ο νομος των τριων θανατων ειναι πολυ γνωστος και μαλιστα κανει πολλους γνωστους της εικονας να προσεχουν οταν ακουν για καποιον αλλο γνωστο οτι εφυγε …!

Εμεις το εχουμε αναφερει και παρακολουθησει πολλες φορες …και κατι που επαναλαμβανεται σταματα να ειναι μια απλη συμπτωση ..!

Ενα ακομα λοιπον στοιχειο προς παρακολουθηση απο ολους μας , υπαρχει καποιος μυστικος συμπαντικος νομος οπου οι θανατοι σε γνωστους ανθρωπους πρεπει να ειναι τρεις; ..Συμβαινει παντα η μονο σε συγκεκριμενη εποχη ;…Ειναι απλα μια μαθηματικη στατιστικη αλληλουχια η ειναι κατι πιο σημαντικο που αξιζει να παρατηρησουμε ;..


Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου