Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 12, 2019

Σουφλέ με χυλοπίτες, 2 τυριά και γιαούρτι



Μία εκπληκτική συνταγή για σουφλέ με χυλοπίτες, 2 τυριά και γιαούρτι. Εύκολη παρασκευή που όταν την τελειώσετε και την δοκιμάσετε, θα γλείφετε και τα δάχτυλά σας. Στην συνέχεια ακολουθούν τα υλικά και το βίντεο με την παρασκευή του:


Συστατικά
  • 400 γρ χυλοπίτες
  • 4 μεγάλες πατάτες τριμμένες
  • 1 κρεμμύδι
  • 4 αυγά
  • 200 γρ Φέτα
  • 400 γρ γιαούρτι
  • Κίτρινο τυρί
  • Αλάτι-Πιπέρι
  • Ρίγανη

Οδηγίες

Σε ένα σκεύος βάζουμε τις χυλοπίτες, τις σκεπάζουμε με κρύο νερό και τις αφήνουμε για 10 λεπτά.

Αναμειγνύουμε τα αυγά με το γιαούρτι.

Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι που έχουμε σοτάρει σε ελαιόλαδο, τις ωμές τριμμένες πατάτες, την σπασμένη Φέτα, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.

Στραγγίζουμε τις χυλοπίτες, τις βάζουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε καλά.

Λαδώνουμε σκεύος 40×27 εκατοστά και απλώνουμε το μείγμα.

Πασπαλίζουμε τριμμένο κίτρινο τυρί, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.

Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου