Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 11, 2019

Είναι Εδώ και τους Έχουν Καταρρίψει Πολλές Φορές!



Είναι Εδώ. Βρίσκονται στην Γη. Έχουν έρθει. Και τι κάνουν; Τι περιμένουν; Γιατί δεν προχωρούν σε αυτό που όλοι περιμένουν
ή φαντάζονται ότι πρέπει να γίνει;


Πρόσφατα, στο Παρίσι έγινε ένα συνέδριο όπου διάφοροι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι εξωγήινοι δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα επίσημα μπροστά μας, επειδή βρισκόμαστε σε ένα είδος «γαλαξιακής καραντίνας.

Είμαστε, δηλαδή, σαν ένας ζωολογικός κήπος, όπου όλοι μπορούν να μας παρακολουθούν, αλλά λίγοι από εμάς έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει πέρα από τα κάγκελα. Είναι μία θεωρία με αρκετές πιθανότητες να συμβαίνει.

Ωστόσο, υποστηρίζεται από διαφορετικές ομάδες ανθρώπων, ότι είναι και θέμα εμπιστοσύνης, ο λόγος που δεν εμφανίζονται.

Εμπιστοσύνη δεν υπάρχει ανάμεσα στους ανθρώπους. Θα υπάρχει για τους εξωγήινους; Είναι μία σημαντική παρατήρηση που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας καθώς αυτό δείχνει ότι δεν έρχονται ως κατακτητές για να επιβληθούν, αλλά ειρηνικά και με καλοπροαίρετες διαθέσεις.

Επιπλέον, πολλά σκάφη τους έχουν καταρριφθεί ή πέσει και συντριβεί από μηχανικές βλάβες. Δεν είναι όλα όπως συμβαίνουν στις ταινίες.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο αμερικανικός στρατός, ενδεχομένως και άλλων χωρών, έχουν ρίξει κάτω τα διαστημόπλοιά τους, ή με κάποιο είδος προηγμένης τεχνολογίας. Άραγε, διαθέτουμε τέτοιου τύπου οπλισμό; Γιατί όχι!

Αποχαρακτηρισμένα αρχεία της CIA, της KGB και άλλων μυστικών υπηρεσιών, το Project Blue Book κλπ. δείχνουν ή υπονοούν την ύπαρξή τους. Είναι εδώ. Τι κάνουν, λοιπόν;

Όπως να έχει, για μία ακόμα φορά, φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει να παραμείνουν «αθέατοι» -τουλάχιστον ως προς την επίσημη πλευρά του πράγματος.

Άραγε, μπορεί οι εξωγήινοι να νιώθουν ανασφαλείς;


Λόγω της διεθνούς προοπτικής σχετικά με τα φαινόμενα εξωγήινων εμφανίσεων και της λεγόμενης «Αποκάλυψης των UFOs», που πολλοί περιμένουν να εκδηλωθεί στο άμεσο μέλλον, η Paola Harris συμβουλεύτηκε πολλούς ερευνητές, μεταξύ των οποίων των J Allen Hynek και Philip Corso, για τις καλύτερες οδούς στην πλανητική αποκάλυψη, με έμφαση στην «μεγάλη εικόνα» που θα πρέπει να κατανοήσουμε.

Δείτε το ενδιαφέρον, κατά τη γνώμη μας, βίντεο με τα όσα έχει να μας πει:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου