Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 11, 2019

Θα επιτρέψουμε το τέλος της ύπαρξης μας ως Λαού και Εθνους μετά από τόσες χιλιετίες ;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αλλο πολυφυλετισμός ,δηλαδή το να ζουν διαφορετικές φυλές στην ίδια χώρα όπως βλέπουμε να γίνεται στις ΗΠΑ με ίδια όμως γλώσσα ,ήθη και έθιμα και την ίδια Εθνική Συνείδηση και άλλο πολυπολιτισμός πράγμα που δεν υφίσταται και είναι αδύνατον να συνυπάρξει ειρηνικά εφ όσον νοοτροπία ,ήθη έθιμα και Εθνικές Συνειδήσεις θα συγκρούονται .
Αλλωστε το είχε δηλώσει και ο μαύρος παγκόσμιος πρωταθλητής Κάσσιους Κλέι λέγοντας πως δεν θα ήθελε με τίποτα γυναίκα της ιδίας φυλής και χρώματος με αυτόν εκτός των ΗΠΑ διότι τίποτα δεν θα τον συνέδεε πολιτισμικά ούτε φυσικά στην νοοτροπία . Αν το έλεγε λευκός θα είχαν πέσει να τον φάνε κατηγορώντας τον για ....ρατσισμό .
Σκεφτείτε τώρα ,αυτό το συνοθύλευμα "ηθών και εθίμων " να συμβαίνει μέσα στην ίδια σας την πατρίδα ,χωρίς να έχετε ποτέ ως λαός ερωτηθεί εάν το επιθυμείτε ,στην ουσία δηλαδή να συμβαίνει με την κατάλυση της Λαικής Κυριαρχίας και Λαικής Βούλησης .
Ηθη και έθιμα εντελώς ασύμβατα μεταξύ τους και με τεράστια ασέβεια στους γηγενείς αυτής της χώρας αλλά και κάθε χώρας που υφίσταται εισβολή .
Φανταστείτε ένα αλλοδαπό ζευγάρι με ένα μπουκάλι κρασί να τρέχει ημίγυμνο και να ερωτοτροπεί στους δρόμους της Σαουδικής Αραβίας !
Θα ξεσήκωνε ή όχι την οργή των γηγενών της συγκεκριμένης χώρας ; Θα ήταν ασέβεια για την χώρα αυτή και για τα ήθη και έθιμα της ; Φυσικά και θα ήταν .
Την ίδια ακριβώς προσβολή ,αισθάνεται κάθε λαός όταν ασύμβατα για την κουλτούρα του ήθη ,έθιμα και συμπεριφορές διεξάγονται μέσα στην πατρίδα του .
Την ίδια απέχθεια και προσβολή αισθάνεται και ένας Δυτικός όταν γίνονται κλειτοριδεκτομές στο διπλανό σπίτι στο όνομα ενός δήθεν πολυπολιτισμού .Οταν ανήλικα βιάζονται με το πρόσχημα του γάμου .Οταν οι γυναίκες αντιμετωπιζονται ως πόρνες επειδή δεν καλύπτονται , όταν ο αλλόθρησκος αντιμετωπίζεται ως "άπιστος" ,όταν ,όταν , όταν ....
Πως θέλουν λοιπόν να συνυπάρξουν διαφορετικά ήθη και έθιμα όταν τα ήθη και έθιμα του ενός προσβάλλουν αυτά του άλλου ;
Και πόσο περισσότερο όταν επιχειρούνται μέσα σε χώρες γηγενών πληθυσμών με εντελώς διαφορετική κουλτούρα που δεν ρωτήθηκαν αν θέλουν να είναι αναγκασμένοι να τα υφίστανται μέσα στην ίδια τους την γειτονιά και την πατρίδα ;
Φόρεσαν λέτε τυχαία η Κουντουρά και η Περιστέρα τις μαντήλες όταν επισκέφθηκαν αυτές τις χώρες ; Το έκαναν για για επίδειξη σεβασμού στα ήθη και τα έθιμα τους ,παρά το γεγονός ότι βρίσκονταν ως αντιπροσωποι των κρατών τους και της δικής τους κουλτούρας που όφειλαν να σεβαστούν .
Ηθελαν όμως να σου περάσουν το μήνυμα να σέβεσαι την κουλτούρα των άλλων ,ενώ παράλληλα σε βάζουν στον τοίχο και σε πυροβολούν όταν διαμαρτύρεσαι επειδή οι άλλοι δεν σέβονται την δική σου !!!!!
Η χώρα μας αυτή την στιγμή δέχεται επίθεση εξαφάνισης του πολιτισμού της ,των ηθών ,των εθίμων της ,της φυλετικής και εθνοτικής της συνέχειας από βίαιη απόβαση "πολιτισμών" που ουδεμία σχέση έχουν με τις Ελληνικές και Ευρωπαικές αξίες και ουδεμία διάθεση συμμόρφωσης και σεβασμού στον δικό μας τρόπο ζωής ,στον πολιτισμό στις Αξίες μας και στην Δημοκρατία , αλλά αντίθετα τις απαξιώνουν και σκληροπυρηνικά ομολογούν ότι δέχονται μόνο μία Αρχή :
Αυτή των 1400 χρόνων πίσω τότε που η ανθρώπινη ζωή δεν είχε καμία αξία ,τότε που η γυναίκα ήταν αντικείμενο αναπαραγωγής κατώτερη κι από ζώο ,τότε που το σκοτάδι κατάπινε το Φως......
Θα το επιτρέψουμε ;
Θα επιτρέψουμε τον πολιτιστικό και ιστορικό μας αφανισμό και όχι μόνο δημογραφική αλλοίωση και γενετική γενοκτονία μας ;
Θα επιτρέψουμε το τέλος της ύπαρξης μας ως Λαού και Εθνους μετά από τόσες χιλιετίες ;


Ε.Σουραβλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου