Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 22, 2019

Λαθρομετανάστες εισέβαλαν σε σχολική γιορτή – Κυνήγησαν τα κορίτσια – Εβγαλαν μαχαίρια Απελπισμένοι οι κάτοικοι - Διαμαρτυρία στο Δημαρχείο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ανάστατη είναι η κοινωνία της πόλης Αλεξάνδρειας Ημαθίας όπου υπάρχει μεγάλο hot spot. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού, οι κάτοικοι της περιοχής είναι έξαλλοι με επεισόδιο που δημιούργησαν προχθές, μετανάστες.

Την ώρα που γινόταν σχολική εκδήλωση, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι εμφανίστηκαν 2 – 3 μετανάστες οι οποίοι ήθελαν να εισέλθουν στον χώρο της εκδήλωσης, πράγμα το οποίο έγινε. Στη συνέχεια όμως, τηλεφώνησαν και σε άλλους και εμφανίστηκαν 20 περίπου άτομα τα οποία ήθελαν και αυτά να εισέλθουν στην εκδήλωση. Φυσικά δεν τους επιτράπηκε η είσοδος και στη συνέχεια δημιουργήθηκαν επεισόδια καθώς εκείνοι επέμεναν βγάζοντας μάλιστα μαχαίρια, με τα οποία άρχισαν να κυνηγούν τα κορίτσια που ήταν εκεί.

Να σημειωθεί ότι χθες οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν στον δήμαρχο ζητώντας του να ληφθούν άμεσα μέτρα. Ο δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης ζήτησε από την αστυνομία και την Ασφάλεια της Αλεξάνδρειας να γίνει έλεγχος στο hot spot όπου την προηγούμενη μέρα μάλιστα είχαν ακουστεί από μέσα και πυροβολισμοί.

Δείτε το βίντεο με τις καταγγελίες των κατοίκων για τις αθλιότητες των μεταναστών από το «alexandria gidas».






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου