Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 11, 2019

Ένας «άνθρωπος σκιά» εμφανίζεται σε κάμερα αεροδρομίου



Ένας φρουρός ασφαλείας σε ένα αεροδρόμιο κατέγραψε σε κάμερα CCTV αυτό που πιστεύει ότι ήταν ένα περίεργο γεγονός που έλαβε χώρα στη μέση της νύχτας.


Στο κλιπ – που έγινε νωρίς το πρωί στις 3 Οκτωβρίου – μπορούμε να δούμε μια πόρτα ασφαλείας να ανοίγει. Παρά το γεγονός ότι η πόρτα ανοίγει με δύναμη, κανείς δεν εμφανίζεται στην άλλη πλευρά.

Το βίντεο μεταφορτώθηκε στο Reddit με τον τίτλο: «Ο φίλος μου εργάζεται στην ασφάλεια ενός αεροδρομίου και το είδε μέσω κάμερας παρακολούθησης.»

Οι Netizens δήλωσαν ότι παρατήρησαν «μια λεπτή σκιά πριν η πόρτα ανοίξει», αλλά ουσιαστικά δεν ξέρουμε τι είναι υπεύθυνο για «αυτό» που άνοιξε την πόρτα και τρόμαξε τον άνθρωπο που το είδε.

Ένα άτομο αναρωτήθηκε αν η «μη ισορροπημένη ατμοσφαιρική πίεση» ήταν η αιτία.

Ενώ ένα δεύτερο πρόσωπο δήλωσε: «Οι πόρτες ασφαλείας του αεροδρομίου είναι πολύ καλά κλειδωμένες και δεν μπορούν να ανοιχθούν χωρίς κάρτα ασφαλείας ή πληκτρολογώντας ένα εγχειρίδιο κώδικα που αλλάζει τακτικά.

Άραγε, λοιπόν, θα μπορούσε να είναι κάποιο φάντασμα, ένας «άνθρωπος σκιά» ή κάποιο άλλο παραφυσικό φαινόμενο; Αν, όχι, τότε πια λογική εξήγηση θα μπορούσε να δοθεί;

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε αυτό παράξενο συμβάν:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου