Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 11, 2019

Πρώην πράκτορας της CIA: Οι «εξωγήινοι» κλωνοποιούνται και κατασκευάζονται στη Γη από μυστικά κλιμάκια



Ο Derrel Sims, λέει ότι είναι πρώην πράκτορας της CIA, γνωστός ως «Alien Hunter», ισχυρίζεται ότι είναι ο μεγαλύτερος εμπειρογνώμονας στον κόσμο για τις εξωγήινες απαγωγές.


Έχει ερευνήσει υποτιθέμενα εξωγήινα γεγονότα για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες. Και, σύμφωνα με τον ιστότοπό του, την εποχή εκείνη η έρευνά του «επικεντρώνεται πάντα σε φυσικά στοιχεία».

Ο ίδιος «κυνηγάει» τους εξωγήινους και συλλέγει αποδείξεις, δεδομένα και μαρτυρίες για να εκθέσει τις πραγματικές προθέσεις πίσω από αυτά τα όντα με τα πειράματα που κάνουν στους ανθρώπους, τα οποία μπορεί να είναι απειλητικά.

Ο Derrel εξηγεί πώς αυτοί οι εξωγήινοι «φτιάχνονται, σχεδιάζονται, κλωνοποιούνται και κατασκευάζονται» από κάποια μυστικά κλιμάκια στις κυβερνήσεις μας.

Ισχυρίζεται ότι οι εξωγήινοι δεν έρχονται από κάποιον άλλο πλανήτη, το DNA τους προέρχεται από εδώ. Εξηγήστε τον τρόπο με τον οποίο όλοι οι εξωγήινοι – τουλάχιστον αυτοί που έχουν πέσει στην αντίληψή του – είναι γενετικά τροποποιημένοι.

Αν και οι δηλώσεις του Derrel Sims είναι πολύ αμφιλεγόμενες, φαίνεται να υπάρχει κάποια αλήθεια στις εξηγήσεις του, οι οποίες αντιστοιχούν στις δηλώσεις του αείμνηστου Phill Schneider.

Ο Phill Schneider είπε κάποτε ότι όχι μόνο οι «γκρίζοι» ανθρωποειδείς εξωγήινοι εργάζονται δίπλα δίπλα με Αμερικανούς τεχνίτες στη μυστική υπόγεια βάση στο Dulce στο Νέο Μεξικό, αλλά και άνθρωποι και εξωγήινοι συνεργάζονται μαζί σε φρικτά βιογενετικά πειράματα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, θα έχουν προγράμματα αναπαραγωγής υβριδικών ξένων ανθρώπων, κλωνοποίηση, μελέτες αύρας, προηγμένες εφαρμογές ελέγχου μυαλού, εμφύτευση οπτικών και ακουστικών εμφυτευμάτων κλπ.

Σύμφωνα με τη Schneider, η μυστική κυβέρνηση κλωνοποίησε τους ανθρώπους μέσω μιας βελτιωμένης διαδικασίας στη μεγαλύτερη και πιο προηγμένη μονάδα βιογενετικής έρευνας στον Los Alamos.

Εκτός από τις δεξιότητές του ως ερευνητή, ο Sims είναι επίσης θεραπευτής και πιστοποιημένος δάσκαλος υπνοθεραπευτής ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους που λένε ότι έχουν έρθει σε επαφή με εξωγήινους.

Ισχυρίζεται ότι οι απαγωγές από εξωγήινους είναι συνηθισμένες πλέον, λέγοντας ότι «ένας στους τέσσερις ανθρώπους απάγεται από εξωγήινους ενώ τα θύματα προέρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα».

Αλλά ο Sims δεν προσπαθεί να πείσει κανέναν. Έχει επικεντρωθεί στην αποστολή του και, όπως λέει σε μια συνέντευξή του, «έχω ακόμα πολύ δουλειά. Είμαι ερευνητής, αναζητώ στοιχεία.»








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου