Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 12, 2019

Άγνωστο αντικείμενο στην διαστημική βόλτα των αστροναυτών, επιβραδύνει και στρίβει (video)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ένα δισκοειδές UFO φαίνεται να έλαβε μέρος στην βόλτα των αστροναυτών κατά την ζωντανή εκπομπή από τη NASA όταν ήρθε κοντά στο
ISS, σύμφωνα με διάφορες παρατηρήσεις.


Οι γενναίοι αστροναύτες βγαίνουν από το σκάφος, προστατευμένοι από τις ειδικές στοολές, για να κάνουν μία τολμηρή έξοδο στο διάστημα. Αλλά περίπου 14 δευτερόλεπτα αργότερα, ένα λευκό αντικείμενο εμφανίζεται στο κάτω αριστερό μέρος της ακολουθίας.

Σύμφωνα με ορισμένους παρατηρητές, το μη αναγνωρισμένο αντικείμενο φαίνεται να επιβραδύνει σαν να ήταν ελεγχόμενο από κάποιον.

Ο Bruce Fenton, ερευνητής παράξενων ανωμαλιών και φαινομένων, περιέγραψε το βίντεο στην Daily Star Online:


«Περίπου 14 δευτερόλεπτα ένα» σκάφος»εισέρχεται στη σκηνή κάτω αριστερά, φαίνεται κυκλικό μέχρι να επιβραδυνθεί και να κάνει κλειστή στροφή. Μπορούμε να συμπεράνουμε ότι έχει στην πραγματικότητα σχήμα δίσκου.»

Τα αντικείμενα δεν επιβραδύνουν στο διάστημα, εκτός και αν βρίσκονται υπό κάποια μορφή ελέγχου.

Άραγε, μπορεί να ήταν κάποιο από τα χιλιάδες διαστημικά σκουπίδια που υπάρχουν εκεί έξω, γύρω από την Γη, ή μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό; Δείτε και το σχετικό βίντεο:












πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου