Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 12, 2019

Εξωγήινο χέρι βγαίνει μέσα από ένα τρακαρισμένο αυτοκίνητο σε ένα βίντεο που έγινε viral



Τι βίντεο που θα δείτε παρακάτω και έχει ανέβει στο faceboo έχει γίνει viral από την πρώτη στιγμή και έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στο δίκτυο!


Αυτό που δείχνει ένα αυτοκίνητο που το ανεβάζουν με κάποιο είδος τροχαλίας από ένα βάραθρο που προφανώς έχει πέσει. Ωστόσο, ενώ όλα δείχνουν φυσιολογικά, να μυστηριώδες χέρι εμφανίζεται στο παράθυρο.

Το χέρι, όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιο είναι αρκετά μεγάλο για να είναι ανθρώπινο και αρκετά διαφορετικό, οπότε αυτομάτως το μυαλό κάνει σκέψεις ότι προέρχεται από ένα περίεργο πλάσμα, του οποίου η προέλευση είναι ακόμα εντελώς άγνωστη.

Το πρόσωπο που κατόρθωσε να τεκμηριώσει το γεγονός ήταν υπεύθυνος μιας ομάδας διάσωσης, ο οποίος πραγματοποιούσε μια επιχείρηση μετά την παραλαβή δελτίου για το ατύχημα, καθώς είναι μία συνηθισμένη τακτική στα μέρη αυτά να τεκμηριώνονται αυτές οι μορφές διάσωσης και πράξεων, για νομικά και γραφειοκρατικά ζητήματα.

Τι είναι, λοιπόν, αυτός ο παράξενος παράγοντας που βγάζει το χέρι του μέρα από το παράθυρο του αυτοκινήτου; Τι είδους πλάσμα θα μπορούσε να είναι; Θα μπορούσε να είναι υπεύθυνο για το ατύχημα;

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν απαντήσεις για όλα, μέχρι να εμφανιστεί στο διαδίκτυο το δεύτερο μέρος του βίντεο, οπότε ίσως μπορούμε να βρούμε περισσότερες πληροφορίες γι ‘αυτό.

Μέχρι τότε, δείτε το βίντεο που ακολουθεί και κρατήστε και μια επιφύλαξη για την πιθανότητα να μην είναι αυτό που νομίζετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου