Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων-Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της .

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020

300.000 νυχτερίδες τρομοκρατούν το Βόρειο Queensland στην ΑυστραλίαΟι κάτοικοι μιας μικρής πόλης στο Βόρειο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας βιώνουν μια άλλη πανούκλα: Νυχτερίδες!

Ναι, οι κάτοικοι του Ingham, του North Queensland, αντιμετωπίζουν το τρόμο της ζωής τους όταν εμφανίστηκαν χιλιάδες νυχτερίδες που κατέβηκαν σε αυτήν, σε ένα περιστατικό που συγκρίνεται με τη «βιβλική πανούκλα».

Ένας πραγματικός «ανεμοστρόβιλος» περιβάλλει την πόλη, τις τελευταίες εβδομάδες καθώς πάνω από 300.000 από τα φτερωτά πλάσματα έχουν εγκατασταθεί στην πόλη.

Το σουρεαλιστικό υλικό από την πόλη δείχνει ένα μαύρο πέπλο νυχτερίδων που σκαρφαλώνει κάτω από τον ουρανό.Ο δήμαρχος του Hinchinbrok Council εξηγεί:

«Υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά είδη και επειδή όλοι έχουν νέους σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, δεν υπάρχει παρά ένα παράθυρο ευκαιρίας όταν μπορούμε να αλληλεπιδράσουμε με αυτές τις νυχτερίδες για να προσπαθήσουμε να τις μετακινήσουμε».

Συνεχίζοντας, είπε:“Μου φαίνεται ακριβώς ότι κάθε ρόπαλο στην Αυστραλία είναι τώρα στο Ingham … Το πρόβλημα που έχουμε είναι ότι φαινομενικά μαζεύουμε όλο και περισσότερα ζώα και δεν μπορούμε να το χειριστούμε “.

Ενώ οι νυχτερίδες δεν αποτελούν άμεσο κίνδυνο για τους κατοίκους, είναι γνωστό ότι φέρουν μια ασθένεια που μοιάζει με λύσσα, γνωστή ως Αυστραλιανή Λυσοσάκοι Bat. Η ασθένεια έχει σκοτώσει τρεις ανθρώπους στο Κουίνσλαντ τα τελευταία 25 χρόνια.Οι νυχτερίδες έφεραν επίσης μια άγρια ​​δυσοσμία, θόρυβο και χάος στην πόλη.

Τα παιδιά στην κοντινή Σχολή του Ingham είναι πολύ τρομοκρατημένα για να επιστρέψουν στο σχολείο τους εξαιτίας του τρομακτικού αριθμού των νυχτερίδων που βρίσκονται στην πανεπιστημιούπολη, σύμφωνα με αναφορές.


Μερικοί γονείς σκέφτονται να πάρουν τα παιδιά τους έξω από το σχολείο. Το Τμήμα Εκπαίδευσης της Κουίνσλαντ δεσμεύτηκε να κόψει τα δέντρα γύρω από το σχολείο και να φτιάξει νέους φράχτες για να αποτρέψει την περαιτέρω εισβολή των νυχτερίδων στο σχολείο.Επειδή τα ζώα είναι προστατευόμενο είδος σύμφωνα με τον νόμο για τη διατήρηση της φύσης, οι τοπικές αρχές έχουν ελάχιστη προσφυγή να αντιμετωπίσουν την πανώλη των νυχτερίδων.

Εντούτοις, ένας τοπικός πολιτικός έχει καυχηθεί ότι αν είχε τον τρόπο του, θα ήταν κάτω εδώ με ένα κυνηγετικό όπλο και πρόσθεσε: « Έρχεται ένα σημείο όπου νομίζω ότι η παραβίαση του νόμου πραγματικά γίνεται« επιθετική », όπως λέμε στο North Queensland ,” σύμφωνα με το strangesounds.org ΑΠΟΔΟΣΗ: corfiatiko

Δείτε και το θέμα και στα videos που ακολουθούν:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου