Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 16, 2020

Επεισοδιακή σύλληψη γυναίκας που έβηξε στο πρόσωπο αστυνομικού

Όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στη διάρκεια ελέγχου

Μια ιδιαίτερα επεισοδιακή σύλληψη σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη το βράδυ της Κυριακής. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ πέρασαν χειροπέδες σε μια γυναίκα που σταμάτησαν για έλεγχο και αυτή έβηξε στο πρόσωπο ενός αστυνομικού.
Όλα ξεκίνησαν, όπως μεταδίδει το e-evros.gr, όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν για έλεγχο ύποπτο όχημα το οποίο οδηγούσε μια 27χρονη στη συμβολή των οδών Αίνου και 14ης Μαΐου.
Η γυναίκα αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των αστυνομικών έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η έρευνα και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει. Στη συνέχεια μάλιστα έβγαλε τη χειρουργική – προστατευτική μάσκα που φορούσε και έβηξε στο πρόσωπο του ενός αστυνομικού παραβιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τα μέτρα προστασίας για τη διάδοση του θανατηφόρου κορονοϊού.
Η 27χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου