Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 07, 2020

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ACS COURRIER: ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ...

Γεια σας, θέλω να καταγγείλω την ACS Courier για την ταλαιπωρία αλλά και για τον κίνδυνο που βάζει τον πληθυσμό λόγω κορονοιού με την τακτική που ακολουθεί στην παράδοση δεμάτων.

Πριν τον κορονοιό, τουλάχιστον 10 φορές σε διαφορετικές ημερομηνίες που είχα την ατυχία αυτά που μου έστελναν να είναι με την ACS Courrier και ενώ ήμουν σπίτι συνεχώς επειδή περίμενα το δέμα όπως έβλεπα από τα tracking numbers, δεν ερχόταν ποτέ κανένας, εγώ εμένα κλεισμένος στο σπίτι από το πρωί τσάμπα χάνοντας τις δουλειές μου και το απόγευμα κατεβαίνοντας στην είσοδο της πολυκατοικίας έβλεπα ένα χαρτάκι ειδοποίησης από την ACS που έγραφε ότι έγινε προσπάθεια παράδοσης και δεν με βρήκαν και να πάω να το παραλάβω από το κατάστημα τους!

Δηλαδή όλες τις φορές έχανα τις δουλειές που είχα να κάνω το πρωί κλεισμένος σπίτι να τους περιμένω για να με κοροϊδεύουν αφήνοντας ένα χαρτάκι ότι δεν με βρήκαν ενώ δεν χτύπησαν καν το κουδούνι.

Αυτό έχει καταγγελθεί από πολλούς που έχουν πάθει το ίδιο και το διαπίστωσα και όταν πήγαινα να παραλάβω που πολλοί πελάτες στην ουρά διαμαρτυρόντουσαν για το ίδιο πράγμα - ότι δηλαδή ήταν εκεί και περιμένανε το δέμα που έλεγε ότι θα έρθει 09:00 - 16:00 και δεν χτύπησε ποτέ το κουδούνι και βρήκαν το χαρτάκι ειδοποίησης αγανακτισμένοι το απόγευμα χάνοντας όλη την ημέρα περιμένοντας για το τίποτα + την ταλαιπωρία να πρέπει να πάνε μετά οι ίδιοι να παραλάβουν στο κατάστημα!!!

Ακούγεται ότι η ACS το κάνει αυτό επειδή έχουν πολλά δέματα και δεν έχουν το προσωπικό που απαιτείται (τσιγκουνεύεται προφανώς να προσλάβει το αφεντικό π.χ. 10 άτομα ακόμα) και έτσι περνάνε χωρίς καν να έχουν μαζί τους τα δέματα και κολλάνε το χαρτάκι ότι δεν μας βρήκαν!!! Αυτό λέγεται απάτη!!! Τώρα όμως που όλοι είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους λόγω κορονοιού, ΠΑΛΙ κάνουν το ίδιο σε πολλούς!! ! Αν είναι δυνατόν δηλαδή, όλοι να είναι στο σπίτι και μόνο η ACS να λέει ότι δεν τους βρίσκει σπίτι και να μας υποχρεώνει να πάμε στο κατάστημα της να παραλάβουμε εν μέσω πανδημίας!

Όπως καταλαβαίνεται εκτός από την απάτη που κάνουν, πλέον υπάρχει και νομικό θέμα καθώς λόγω κορονοιού με αυτή την τακτική της ACS ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ομάδα πληθυσμού να κολλήσει τον ιό αφού τον υποχρεώνει σε ΑΣΚΟΠΗ μετακίνηση να περιμένει στην μεγάλη ουρά που έχει αφού το κάνουν σε πολλά άτομα!!! Δηλαδή το κράτος να σου λέει μην βγαίνεις άσκοπα και να σου ρίχνει πρόστιμα για να σε αναγκάσει να μείνεις μέσα και η ACS παρανόμως και επειδή δεν κάνει τη δουλειά της να παραδώσει στους πελάτες τα δέματα σε βγάζει έξω να πρέπει να πας σε αυτούς και σε μεγάλη ουρά κόσμου αυξάνοντας την πιθανότητα να κολλήσουμε τον κορονοιό!!!

Αυτό είναι τουλάχιστον αλητεία και πρέπει κάποιος υπεύθυνος του κράτους να βάλει τέλος σε αυτό που κάνει η ACS τόσο καιρό και να τους αναγκάσει για το αυτονόητο - να κάνει τη δουλειά της, να παραδίδει δηλαδή τα δέματα στο σπίτι του πελάτη και όχι να καθυστερεί, να ταλαιπωρεί τον πελάτη με τηλέφωνα, άγχος κτλ μέχρι να βγάλει άκρη και στο τέλος να πρέπει και να πάει ο ίδιος να τα παραλάβει εν μέσω πανδημίας κινδυνεύοντας να κολλήσει και τον κορονοιό για την ACS!!! Φτάνει πια η κοροϊδία!!!!!!!!
Εγώ και πολλοί άλλοι πλέον όποτε είναι να ψωνίσουμε κάτι από το ίντερνετ, πρώτα κοιτάμε με τι εταιρεία τα στέλνει το κάθε κατάστημα, και αν χρησιμοποιεί την ACS τότε απλά ΔΕΝ ψωνίζουμε από αυτό το κατάστημα και ψάχνουμε από άλλο κατάστημα που συνεργάζεται με άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών, ας προσέχουν λοιπόν και οι μαγαζάτορες με ποια εταιρεία συνεργάζονται καθώς χάνουν ΚΑΙ αυτοί χρήματα λόγω της ACS.

Σας ευχαριστώ.
Ένας αγανακτισμένος καταναλωτής και νομοταγής πολίτης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου