Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 29, 2020

Μπορεί Να Υπάρχουν Οι Υπερφυσικές Οντότητες;

Μια από τις διασημότερες περιπτώσεις στοιχειωμένων σπιτιών του κόσμου.
 Δεν φαίνεται να υπάρχει αμφιβολία ότι το
borley Rectory ήταν πραγματικά στοιχειωμένο ... αν επιλέξετε να πιστεψετε τον ερευνητής Harry Price θα δείτε ότι η μακρά ιστορία των ανεξάρτητων αναφορών μας κάνει να πιστεύουμε ότι το στοίχειωμα συνεχίστηκε για πολλά χρόνια.
Εν συντομία,το Borley Rectory ήταν ένα  παλαιό σπίτι στο Essex. Ο Harry Price ενεπλάκη στην υπόθεση το 1929.  Η Daily Mirror έστειλε επίσης έναν ρεπόρτερ της, τον C.V.Wall, στην οικία, με αποτέλεσμα να έχουμε την πρώτη μεταφυσική δραστηριότητα που βγήκε στο φως της δημοσιότητας. Ο ρεπόρτερ άκουσε τα όσα είπανε οι Smiths και είδε ένα μυστηριώδεις φως από το παράθυρο κατά την διάρκεια της επίσκεψής του.Στις 12 Ιουνίου ο harry price, έφτασε στην οικία, για πρώτη του φορά, συνοδευόμενος από την γραμματέα του Miss Lucie Kaye και από τον ρεπόρτερ. Νέα παραφυσικά φαινόμενα που αναφέρουν πτώσεις χαλικιών και άλλων αντικειμένων, καθώς και την εμφάνιση πνευμάτων. Ο Wall υποστηρίζει ότι είδε και μια καλόγρια.Ο price επέστρεψε για μια δεύτερη επίσκεψη στις 27 Ιουνίου. Διάφορα φαινόμενα καταγράφηκαν, περιλαμβάνοντας την εμφάνιση καθολικών μεταλλίων και άλλων αντικειμένων. Επίσης υπήρχε ένας συνεχής ήχος κουδουνιού. Παρόλα αυτά μερικά χρόνια μετά η κυρία smith έγραψε ένα γράμμα στην εφημερίδα της εκκλησίας, church times λέγοντας ότι το σπίτι ΔΕΝ ΗΤΑΝ στοιχειωμένο. Στο βιβλίο του «ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου