Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 28, 2020

Μοσχαράκι στη γάστρα μαλακό σαν λουκούμι

Συστατικά

2 κιλά μοσχαράκι
 500 ml λευκό κρασί

 1 κρεμμύδι
 Πολύχρωμες πιπεριές
 Μανιτάρια
 Μπούκοβο
 Πάπρικα
 Ρίγανη
 Θυμάρι
 Μείγμα μπαχαρικών για κρέατα
 Μπαχάρι
 100 ml ελαιόλαδο

Οδηγίες


  1. Καλύπτουμε την γάστρα με αντικολλητικό χαρτί.
  2. Τοποθετούμε το μοσχαράκι που έχουμε κόψει σε κομμάτια.
  3. Προσθέτουμε μπούκοβο, πάπρικα, θυμάρι, ρίγανη, το χοντροκομμένο κρεμμύδι, τις πολύχρωμες πιπεριές που έχουμε κόψει σε μπαστούνια, τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες, μείγμα
  4. μπαχαρικών για κρέατα, λευκό κρασί, κόκκους από μπαχάρι και το ελαιόλαδο.
  5. Αν χρειαστεί βάζουμε και επιπλέον αλάτι.
  6. Σκεπάζουμε με αντικολλητικό χαρτί και κλείνουμε με το καπάκι.
  7. Ψήνουμε για τουλάχιστον 3 ώρες στους 200 βαθμούς.
  8. Ελέγχουμε με ένα πιρούνι αν το κρέας μας είναι μαλακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου