Συστατικά
2 κιλά μοσχαράκι
500 ml λευκό κρασί
1 κρεμμύδι
Πολύχρωμες πιπεριές
Μανιτάρια
Μπούκοβο
Πάπρικα
Ρίγανη
Θυμάρι
Μείγμα μπαχαρικών για κρέατα
Μπαχάρι
100 ml ελαιόλαδο
Οδηγίες
2 κιλά μοσχαράκι
500 ml λευκό κρασί
1 κρεμμύδι
Πολύχρωμες πιπεριές
Μανιτάρια
Μπούκοβο
Πάπρικα
Ρίγανη
Θυμάρι
Μείγμα μπαχαρικών για κρέατα
Μπαχάρι
100 ml ελαιόλαδο
Οδηγίες
- Καλύπτουμε την γάστρα με αντικολλητικό χαρτί.
- Τοποθετούμε το μοσχαράκι που έχουμε κόψει σε κομμάτια.
- Προσθέτουμε μπούκοβο, πάπρικα, θυμάρι, ρίγανη, το χοντροκομμένο κρεμμύδι, τις πολύχρωμες πιπεριές που έχουμε κόψει σε μπαστούνια, τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες, μείγμα
- μπαχαρικών για κρέατα, λευκό κρασί, κόκκους από μπαχάρι και το ελαιόλαδο.
- Αν χρειαστεί βάζουμε και επιπλέον αλάτι.
- Σκεπάζουμε με αντικολλητικό χαρτί και κλείνουμε με το καπάκι.
- Ψήνουμε για τουλάχιστον 3 ώρες στους 200 βαθμούς.
- Ελέγχουμε με ένα πιρούνι αν το κρέας μας είναι μαλακό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου