Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 30, 2020

Ο Πούτιν σπάει τη σιωπή του: «Η παγκόσμια ελίτ δεν είναι ανθρώπινη» αλλά «ψυχρόαιμα υβρίδια»

Κάτι από τα παλιά ακατάλληλο για κοιμισμένους και μειωμένης νοημοσύνης άτομα που η
νοημοσύνη τους φτάνει στο άπλα λένε το μασονικό "θεωρίες συνωμοσίας"... Σε μια έκτακτη συνάντηση που συγκάλεσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, σε αυτήν ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι «το 95% των κυρίαρχων του κόσμου δεν είναι καν άνθρωποι» , αλλά είναι "ψυχρόαιμα υβρίδια" οι οποίοι είναι "μέλη μιας αρχαίας λατρείας".



Μιλώντας σε κυβερνητικά στελέχη και αξιωματούχους στην πατρίδα του στην Αγία Πετρούπολη κλειστών θυρών, ο Πούτιν απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με συμβάν Panama Papers, επισημαίνοντας ποιοι ήταν πίσω από αυτό: Η αμερικανική κυβέρνηση,τα πρακτορεία κατασκόπων και το OCCRP του Τζορτζ Σόρος. "Ο πονηρός δράκος", σύμφωνα με πηγές που ειναι κοντά στον πρόεδρο.

Οπότε ο Πούτιν υποσχέθηκε να αυξήσει περαιτέρω τις κυρώσεις κατά της Ανοιχτής Κοινωνίας του Σόρος. Όταν ένας ανώτερος σύμβουλος τον τι σημαίνει "δράκος" (μια ασυνήθιστη λέξη στην Ρωσία). Ο Πούτιν αναστέναξε και έδειξε μια ομάδα και ένα εμπορικό σήμα (προφανώς του Σόρος) πριν εξηγήσει ότι δεν είναι αυτό που φαίνεται σε σχέση με το τι είναι στην πραγματικότητα .

Ο Πούτιν είπε ότι τα στοιχεία ειναι παντού και ότι προσωπικά προσπάθησαν να τον παρασύρουν στην «αρχαία Βαβυλωνιακή λατρεία» τους. "Τα αποδεικτικά στοιχεία, παλιά και σύγχρονα, είναι τεράστια" , δήλωσε . Ο Πούτιν είπε ότι η ανθρωπότητα έχει χειραγωγηθεί για να γίνει "ασυνείδητη" μέσω της χρήσης του προγραμματισμού από τα μέσα ενημέρωσης και την πολιτική, το τέλειο παράδειγμα είναι η πρόσφατη διαρροή των Panama Papers.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου