Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 30, 2020

Μάσκα προστασίας προσώπου από φίλτρο καφέ και φουλάρι ή κάλτσες, εύκολα και χωρίς ράψιμο

Μάσκα προστασίας προσώπου από φίλτρο καφέ και φουλάρι ή κάλτσες, εύκολα και χωρίς ράψιμο
Η επιβίωση και το ένστικτο αυτοσυντήρησης
είναι παράγοντες που σπρώχνουν τον άνθρωπο να δημιουργήσει τα δικά του μέσα, όταν το περιβάλλον του δεν προσφέρεται για να έχει κάποιος τα σωστά μέσα προκειμένου να καταφέρει να τα βγάλει πέρα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κατασκευάσουμε μία πρόχειρη μάσκα προσώπου, με υλικά που έχουμε στο σπίτι μας, η οποία θα μπορούσε να μας προστατέψει από από την σκόνη, τον παγωμένο αέρα τον χειμώνα και, ενδεχομένως, από κάποιες ιώσεις ή ανοιξιάτικες αλλεργίες.



Ευτυχώς, είναι εύκολο να φτιάξετε τις δικές σας υφασμάτινες μάσκες προστασίας χωρίς ράψιμο. Θα πρέπει να είναι σφιχτές άλλα άνετες στο πρόσωπο και να περιλαμβάνουν πολλαπλά στρώματα υφάσματος. Θα πρέπει επίσης να επιτρέπουν την αναπνοή χωρίς εμπόδιο και να μπορούν να πλένονται.

Φτιάξτε μια μάσκα με φουλάρι και φίλτρο καφέ
Θα χρειαστείτε:
Φουλάρι
Φίλτρο καφέ
Λαστιχάκια μαλλιών ή λαστιχάκια

Διπλώστε το φουλάρι στη μέση κατά μήκος. Διπλώστε ένα φίλτρο καφέ κατά μήκος και τοποθετήστε το οριζόντια στο κέντρο. Στη συνέχεια, διπλώστε τα άκρα επάνω και κάτω στο κέντρο.

Περάστε ένα λαστιχάκι σε κάθε άκρο του διπλωμένου φουλαριού και σύρετέ τα προς το κέντρο έως ότου απέχουν περίπου 18 εκατοστά μεταξύ τους. Στη συνέχεια διπλώστε τα άκρα του φουλαριού έτσι ώστε τα λαστιχάκια να βρίσκονται στα εξωτερικά άκρα.

Για να φορέσετε τη μάσκα, τοποθετήστε την πλευρά με τα διπλωμένα άκρα στη μύτη και το στόμα σας και περάστε τα λαστιχάκια στα αυτιά σας.

Δείτε και ένα σχετικό βίντεο ενώ στην συνέχεια ακολουθούν μερικοί ακόμα εύκολοι τρόποι κατασκευής μάσκας προστασίας προσώπου χωρίς ράψιμο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου