Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 26, 2020

Η Μίνα Αρναούτη απολαμβάνει με σέξι διάθεση τον ήλιο και τη θάλασσα




Η μελαχρινή καλλονή από τη Μυτιλήνη δείχνει να ξεπέρασε την περιπέτεια της υγείας της

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό πριν από 4, 5 χρόνια από το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη και στην ίδια χειρουργικές επεμβάσεις και θεραπείες που διήρκεσαν 3,5 χρόνια.

Η Μίνα (Μυρσίνη) Αρναούτη έκτοτε ζει στη Μυτιλήνη, κοντά στη μητέρα της, η οποία της συμοαραστάθηκε στην περιπέτεια της υγείας της. Ευτυχώς, η μελαχρινή καλλονή φαίνεται να ξεπέρασε τόσο τα σωματικά, όσα και τα ψυχικά τραύματα της τραγικής εμπειρίας που βίωσε και επιστρέφει με αισιοδοξία και σέξι διάθεση.

Έτσι τουλάχιστον φαίνεται, από τις φωτογραφίες που αναρτά η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κερδίζοντας χιλιάδες like και σχόλια θαυμασμού από τους ακόλουθοούς της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου