Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 03, 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ «ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ»

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ....
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ «ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ» ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΠΑΣΑΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 480 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΙΣ 2200 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ! ! !
ΚΑΤΣΕ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ 300 ΕΥΡΩ ΒΓΑΛΤΑ ΠΕΡΑ…
Επειδή όσοι έρχονται στην Ελλάδα (με βάρκες στα νησιά μας ή με τα πόδια από τον Έβρο) ΕΙΝΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΦΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, γιατί πρόσφυγες πολέμου είναι όλοι αυτοί, όσο βρίσκονται στην Τουρκία.
Από την στιγμή που έρχονται εδώ λαθραία, δεν είναι πλέον πρόσφυγες πολέμου αλλά εισβολείς, που μας ήρθαν για να ΦΑΝΕ ΜΕ 10 ΜΑΣΕΛΕΣ (όπως λέει και ο Λαός μας) και όπως έγραφε σε παλαιότερη σωστή ανάλυση του ο Νάκος Μαρούγκας με τίτλο ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ!
Έγραφε λοιπόν: Κάθε ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ (όπως ισχύει σε όλη την Ε.Ε.) = 480 ευρώ + 240 δι' εκάστην σύζυγο + 240 δι' έκαστον τέκνον + 350 επίδομα στέγης ! ! !
ΤΑ ΜΗ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ: Η πληρωμή από το κράτος των οικιακών λογαριασμών ΔΕΗ, νερό κλπ + Η δωρεάν κάρτα συγκοινωνιών δι' όλην την οικογένειαν + Η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψης ! ! !
Και σαν παράδειγμα έχε τον κ. Ahmed (το επώνυμο σβησμένο) που λαμβάνει 2.140 ευρώ μηνιαίως, οπότε η ερώτηση είναι: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΤΟ ΤΑΓΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΜΕ 2200 ΤΟ ΜΗΝΑ ; ; ;
Για αυτό Έλληνα, αν οι Εθνοσωτήρες της ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και της «ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ» σου πήραν… τον μιστό, την σύνταξη, το σπίτι, ή μήπως σου τα πήραν όλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…. και απλά ακολουθείς τις παρακάτω οδηγίες:
1: Επειδή δεν υπάρχει μία, πηγαίνουμε για λίγες μέρες στο Έδεμ και κάνουμε μερικά μπανάκια και ηλιοθεραπεία (τζάμπα είναι) για να μαυρίσουμε λίγο.
2: Δαγκώνουμε από κανένα φίλο, μερικά ευρώ για τα ναύλα μας στη Μυτιλήνη και για να πάρουμε ένα παιδικό φουσκωτό.
3: Μόλις φτάσουμε στο νησί, μπαίνουμε στη θάλασσα σε κάποια παραλία, απέναντι από την Τουρκία.
4: Σχίζουμε το φουσκωτό και βγαίνουμε βρεγμένοι στην ίδια παραλία.
5: Αποθανατίζουμε το αποτέλεσμα και σε μία selfie αναφωνώντας Αλαχ Ακμπαρ.
6: Καταγραφόμαστε ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ και αποκτούμε άμεσα στέγη, σίτιση, περίθαλψη και τη συμπάθεια του κόσμου.
ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ, ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΑ για όλους όσοι δεν είναι Έλληνες.
* Για καλύτερα αποτελέσματα προσθέτουμε δάκρυα στη συνταγή τη στιγμή που σας παίρνουν οι κάμερες…
Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ
β. τεζαρης
϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου