Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 09, 2020

Το μίσος των Κομμουνιστών για τον Τραμπ


Οι ταραχές στην Αμερική είναι για το μίσος των Κομμουνιστών εναντίον του Trump και την κατάληψη της εξουσίας.

Καθώς παρακολουθούμε τους Κομμουνιστές να καταστρέφουν Αμερικανικές πόλεις, δεν μπορούμε παρά να αντιληφθούμε το ολοφάνερο, όλα γίνονται για τον Trump και την ανακατάληψη της εξουσίας. Πολλοί άνθρωποι το έχουν αντιληφθεί, άλλωστε είναι ολοφάνερο για όποιον έχει αντίληψη, συμπεριλαμβανομένου και του Tucker Carlson. Στην πραγματικότητα, το έκανε θέμα σ’ έναν από τους πρόσφατους μονολόγους του.

Διαβάστε την ομιλία του Tucker Carlson στο FOX News από το «Tucker Carlson Tonight» στις 4 Ιουνίου 2020.

[…] Οι ταραχές δεν έχουν να κάνουν με τον George Floyd ή την φυλετική δικαιοσύνη. Πρόκειται για τον Trump και την κατάληψη της εξουσίας. Την τελευταία εβδομάδα, όλοι μας έχουμε δει το χάος και τις λεηλασίες να κατακαίνε την αγαπημένη μας χώρα. Η βία και η καταστροφή ήταν τόσο συντριπτικές, τόσο συγκλονιστικές, απαίσιες και έντονες στην οθόνη, που είναι δύσκολο να σκεφτούμε καθαρά τι συμβαίνει.

Οι περισσότεροι από εμάς δεν ήμαστε σε θέση να κάνουμε πίσω αρκετά για να αναρωτηθούμε, ακόμη και τις προφανείς ερωτήσεις. Το πιο προφανές φυσικά είναι, τι είναι όλο αυτό πραγματικά; Τι θέλουν οι ορδές των «διαμαρτυρούντων»;

Λοιπόν, οι κακοποιοί που λεηλατούν το κατάστημα της Apple, δεν μπορούν να απαντήσουν σε αυτήν την ερώτηση. Δεν έχουν ιδέα. Θέλουν μόνο δωρεάν iPads. Αλλά τι γίνεται με την ίδια την Apple και την υπόλοιπη εταιρική Αμερική, η οποία υποστηρίζει με ενθουσιασμό τους ταραξίες; Τι γίνεται με τα μέλη του Κογκρέσου, τα στοιχεία των μέσων ενημέρωσης, τις διασημότητες, τους τεχνολογικούς τιτάνες, οι οποίοι το επευφημούν όλο αυτό. Τι θέλουν από αυτό; Δεν είπαν. Αυτό είναι το κεντρικό μυστήριο.

Τώρα ξαφνικά, είναι προφανές. Θα έπρεπε να ήταν προφανές από την πρώτη μέρα. Πρόκειται για τον Ντόναλντ Τραμπ. Φυσικά και είναι. Απλά δεν μπορούσαμε να το δούμε.

Για τους κανονικούς ανθρώπους, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο Πρόεδρος. Μπορεί να σας αρέσει, μπορεί να μην τον συμπαθείτε, αλλά όπως και να ‘χει, θα υπάρξει κι άλλος πρόεδρος κάποια στιγμή και θα προχωρήσουμε όπως πάντα.

Αλλά για τους εχθρούς του Ντόναλντ Τραμπ, δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Ολα έχουν να κάνει με τον Τραμπ. Τα πάντα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ορίζει τις φιλίες τους, την καριέρα τους, τους γάμους τους. Ο Ντόναλντ Τραμπ επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνουν τα παιδιά τους. Ο Τραμπ καταλαμβάνει το κέντρο της ζωής τους. Οσο ο Ντόναλντ Τραμπ παραμένει στον Λευκό Οίκο, αισθάνονται ανίσχυροι, μειωμένοι και πανικοβλημένοι. Ετσι δεν μπορούν να είναι ευτυχισμένοι.

Σε ό,τι κάνουν, πρωταρχικός στόχος τους είναι να απομακρύνουν τον Ντόναλντ Τραμπ από το αξίωμα του Προέδρου. Αυτό ακριβώς προσπαθούν να κάνουν τώρα. Αυτό είναι το θέμα αυτών των ταραχών. Οι πιο προνομιούχοι στην κοινωνία μας, χρησιμοποιούν τους πιο απελπισμένους στην κοινωνία μας, για να καταλάβουν την εξουσία και να επιβληθούν σε όλους τους άλλους. (Παγκοσμιοποίηση, εμβολιασμοί, κλίμα, τεχνητή νοημοσύνη…. και λοιπά καλούδια της Νέας Τάξης στην Νέα Κανονικότητα)

Το καταλάβατε; Αυτή είναι η ουσία. Οι πιο προνομιούχοι χρησιμοποιούν τους πιο απελπισμένους για να καταλάβουν την δύναμη από τους υπόλοιπους από εμάς. Δεν αναζητούν φυλετική δικαιοσύνη. Εάν αναζητούσαν φυλετική δικαιοσύνη, δεν θα καταδίκαζαν τους συναδέλφους και συμπολίτες τους Αμερικανούς για την φυλή τους. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Αυτό που ζητούν είναι ο απόλυτος έλεγχος της χώρας, των ελευθεριών μας και του πλανήτη.

Και είναι αυτονόητο ότι τίποτε από αυτές τις λεηλασίες δεν έχει καμία σχέση με τον George Floyd. Ντροπή για εκείνους που προσποιήθηκαν ότι είναι – εκείνοι που υπηρετούν το ψέμα και εκείνοι που το γνώριζαν, αλλά έπαιξαν το βρώμικο παιχνίδι επειδή είναι δειλοί. Υπάρχουν πολλοί από αυτούς. Ξέρουμε ποιοι είναι, και τους κοιτάμε με περιφρόνηση.

Εν τω μεταξύ, αυτοί που προωθούν το χάος και τις λεηλασίες παραμένουν ξεκάθαροι. Δεν λένε ψέματα στον εαυτό τους. Δεν το κάνουν ποτέ. Ξέρουν ακριβώς τι συμβαίνει και ξέρουν τι ελπίζουν να επιτύχουν. Με κάθε νύχτα ταραχών, γίνονται πιο τολμηροί. Τώρα, υπερασπίζονται ανοιχτά την βία και την παρανομία στα κομμουνιστικά ΜΜΕ.

Bakari Sellers, πολιτικός σχολιαστής του CNN: Οι άνθρωποι ανησυχούν για τους διαδηλωτές και τους λεηλατητές, μα είναι απλώς απογοητευμένοι άνθρωποι.

Don Lemon, CNN: Είναι απογοητευμένοι, είναι θυμωμένοι, είναι εκεί έξω και είναι αναστατωμένοι. Δεν πρέπει να κλέβουν τις τηλεοράσεις και να λεηλατούν τα μαγαζιά, αλλά δεν μπορώ να πω στους ανθρώπους πώς να αντιδράσουν.

Γερουσιαστής Chuck Schumer, D-NY: Είμαι περήφανος για τις διαμαρτυρίες και νομίζω ότι είναι μέρος της παράδοσης της Νέας Υόρκης. Η βία είναι κακή, κατακριτέα και πρέπει να καταδικαστεί, αλλά είναι και σωστά, η συντριπτική εικόνα στην Νέα Υόρκη.

Nikole Hannah-Jones, The New York Times: Η καταστροφή ιδιοκτησίας που μπορεί να αντικατασταθεί δεν είναι βία.

Chris Cuomo, CNN: Πάρα πολλοί βλέπουν τις διαμαρτυρίες ως πρόβλημα. Παρακαλώ, δείξτε μου πού λέει ότι οι διαδηλώσεις πρέπει να είναι ευγενικές και ειρηνικές.

Είσαι συντριμμένος από αυτό; Δεν μπορείτε να πιστέψεις τι συμβαίνει στην χώρα σου; Αλλά για τους ανθρώπους που μόλις ακούσατε, το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι η ταραχή σε κάποια σπάνια εγκληματικά μέρη σταματά από την αστυνομία και στόχος τους είναι να το διορθώσουν. Θέλουν να εξαλείψουν την επιβολή του νόμου για πάντα και παντού.

Την Πέμπτη, οι Δημοκρατικοί (Κομμουνιστές) στο Ντάλας κατέβασαν το άγαλμα ενός Texas Ranger από τον τερματικό σταθμό στο Love Field που βρίσκεται στο αεροδρόμιο για περισσότερα από 50 χρόνια. Οι Texas Rangers είναι μπάτσοι και οι μπάτσοι πρέπει να αφαιρεθούν, ακόμη και όταν είναι κατασκευασμένοι από χαλκό.

Εν τω μεταξύ, η εταιρεία παιχνιδιών Lego έπαψε να διαθέτει μάρκες που περιέχουν πλαστικούς αστυνομικούς. Προφανώς, είναι πολύ επικίνδυνοι για τα παιδιά μας. Και ούτω καθεξής – πολλά από αυτά συμβαίνουν τώρα.

Αν όλα φαίνονται σαν ένα ακόμη επεισόδιο της ανόητης και φευγαλέας υστερίας που μερικές φορές πιάνει τον πολιτισμό μας από το πουθενά, συνήθως σε διακοπές στον κύκλο ειδήσεων, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είναι έτσι. Αυτό είναι απολύτως πραγματικό. Πιέζεται από σοβαρούς ανθρώπους και είναι σοβαρά σοβαροί γι’ αυτό που κάνουν.

Την Τετάρτη το βράδυ, για παράδειγμα, ο Brian Fallon, ο οποίος ήταν γραμματέας Τύπου της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον για την Προεδρία στον τελευταίο κύκλο εκλογών, έγραψε στο Twitter, «Αψήφιστε την αστυνομία». Η Κογκρέσο Rashida Tlaib συμφωνεί. Περιμένετε περισσότερα (κομμουνιστικά) μέλη του Κογκρέσου να συμφωνήσουν σύντομα.

Σε ορισμένα μέρη, δεν μιλούν, ενεργούν. Ο Steve Fletcher εκπροσωπεί τον τρίτο θάλαμο στην Μινεάπολη. Είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο εκεί. Μέχρι αυτήν την εβδομάδα, η πόλη του είχε καεί εντελώς από ταραχές. Τουλάχιστον 66 επιχειρήσεις καταστράφηκαν εντελώς από πυρκαγιά, 300 άλλες είχαν βανδαλιστεί ή λεηλατηθεί.

Ο Fletcher δεν το ανέφερε καν. Αντίθετα, επιτέθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης επειδή προσπάθησε να συγκρατήσει τνη βία: «Πολλοί από εμάς στο Συμβούλιο εργαζόμαστε για να μάθουμε τι θα χρειαζόταν για την διάλυση της αστυνομικής υπηρεσίας της Μινεάπολης».

Θα νομίζατε ότι οι άνθρωποι στην πόλη σοκαρίστηκαν από αυτή την παρανοϊκή δήλωση; Αλλά τουλάχιστον στο Δημοτικό Συμβούλιο, όλοι οι άλλοι κούνησαν το κεφάλι κι έδωσαν την έγκρισή τους. Στον ένατο θάλαμο, η σύμβουλος Αλόντρα Κανό έγραψε στο Twitter την Τετάρτη: «Το αστυνομικό τμήμα της Μινεάπολης δεν είναι αναμορφώσιμο. Η αλλαγή έρχεται.» Σύμφωνα με τον Δημοτικό Σύμβουλο Fletcher και τα εννέα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου θεωρείται πλέον ότι απαλλάσσονται από το αστυνομικό τμήμα της Μινεάπολης.

Δύσκολο να το πιστέψεις, αλλά δεν συμβαίνει μόνο εκεί. Στην πόλη του Λος Άντζελες, ο δήμαρχος Eric Garcetti κοιτάζει πέρα ​​από τις χειρότερες ταραχές στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του έθνους σε μια γενιά, σε σχεδόν 30 χρόνια. Το συμπέρασμά του; «Χρειαζόμαστε πολύ λιγότερη αστυνομία. Θα μπορούσε να ήταν καλύτερα αν δεν ήταν εκεί.»

Ο Garcetti ανακοίνωσε ότι πρόκειται να μειώσει την χρηματοδότηση για την επιβολή του νόμου.

Δήμαρχος του Λος Άντζελες Eric Garcetti: «Θέλω να ξέρετε ότι δεν θα αυξήσουμε τον προϋπολογισμό μας για την αστυνομία. Πώς μπορούμε αυτήν τη στιγμή; Η πόλη μας μέσω του διοικητικού αξιωματούχου της εντόπισε περικοπές 250 εκατομμυρίων δολαρίων, ώστε να μπορέσουμε να επενδύσουμε σε θέσεις εργασίας, στην υγεία, στην εκπαίδευση και στην θεραπεία και ότι αυτά τα δολάρια πρέπει να επικεντρωθούν στην μαύρη κοινότητά μας εδώ στο Λος Άντζελες, καθώς και σε κοινότητες χρώματος γυναικών και ανθρώπων που έχουν μείνει πίσω για πολύ καιρό.»

Και αυτό θα περιλαμβάνει περικοπές; Ναί. Φυσικά. Σε κάθε τμήμα, ειδικά στην αστυνομική υπηρεσία.

Οταν οι Αριστεροί (Δημοκρατικοί) σε όλη τη χώρα αρχίζουν να λένε το ίδιο πράγμα ταυτόχρονα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Και σε αυτήν την περίπτωση, σαφώς το εννοούν.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της αστυνομικής επιτροπής του ΛΑ, οι αξιωματούχοι της πόλης μπορούν να μειώσουν 150 εκατομμύρια δολάρια από το LAPD. Αυτό θα ήταν περισσότερο από το 10% του συνολικού προϋπολογισμού της αστυνομίας, μετά από ταραχές.

Στην Νέα Υόρκη, 48 ξεχωριστοί υποψήφιοι Δημοκρατικοί – και αυτοί συμπεριλάμβαναν ότι ο πληρεξούσιος του Μανχάταν – υπέγραψε επιστολή ζητώντας περικοπή 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων στον προϋπολογισμό του NYPD. Γιατί το κάνουν αυτό; Υπάρχουν λόγοι, ki  όχι αυτοί που σας λένε. Σας λένε ότι πρόκειται για ρατσισμό. Σας λένε ότι οι μπάτσοι είναι ρατσιστικοί και πρέπει να τo καταλάβετε. Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν συμφωνούν με αυτό. Αυτή δεν είναι η εμπειρία που έχουν. Στην πραγματικότητα, τα αστυνομικά τμήματα είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα ιδρύματα της χώρας.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση του Gallup πέρυσι, το 53% των Αμερικανών δήλωσαν ότι έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στην αστυνομία. Αυτό ήταν πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από ό,τι σε σχεδόν οποιοδήποτε άλλο ίδρυμα – τράπεζες, θρησκευτικοί ηγέτες, σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, τηλεόραση, ειδήσεις, δημόσια σχολεία, εταιρική Αμερική, εφημερίδες – ονομάστε ένα. Ολα αυτά είχαν κολλήσει κάτω από το 40%. Πόσοι Αμερικανοί λέτε πως εμπιστεύτηκαν το Κογκρέσο; Μόλις το 11%.

Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι Αφρικανοί Αμερικανοί εξακολουθούν να υποστηρίζουν την αστυνομία. Μια δημοσκόπηση του Pew του 2016 διαπίστωσε ότι το 55% των Αφροαμερικανών έχουν εμπιστοσύνη στην αστυνομία εντός των κοινοτήτων τους. Με άλλα λόγια, μπάτσοι που πραγματικά γνώριζαν και αντιμετώπισαν. Εχουν εμπιστοσύνη.

Μια μελέτη από το Γραφείο Στατιστικής Δικαιοσύνης του 2011 διαπίστωσε ότι μεταξύ εκείνων που κάλεσαν την αστυνομία για βοήθεια, περισσότερο από το 95% των Αφροαμερικανών αναφέρουν ότι η αστυνομία συμπεριφέρθηκε σωστά.

Λοιπόν, τι θα συνέβαινε αν απαλλαγούμε από την αστυνομία; Από όλες τις αρχές επιβολής του νόμου; Πώς θα αισθανόταν οι Αμερικανοί εάν πραγματικά αδυνάτιζαν την αστυνομία;

Λοιπόν, θα είμαι κυρίως τρομοκρατημένος. Ετσι θα νιώθαμε. Τα πράγματα θα καταρρεύσουν αμέσως. Θα χρειαστούν μόλις λίγες ώρες. Δεν το πιστεύεις; Πέρασε ένα απόγευμα σε ένα μέρος χωρίς επιβολή του νόμου και δες τι πιστεύεις. Μίλησε με όποιον ήταν στην Βαγδάτη στο αποκορύφωμα του πολέμου στο Ιράκ. Ρώτησε όποιον έμενε στην Νέα Ορλεάνη με την Κατρίνα. Οι αναμνήσεις τους είναι φρέσκες. Δεν θα ξεχάσουν ποτέ τι είδαν και τι βίωσαν.

Εδώ είναι το κλειδί. Η εξάλειψη της αστυνομίας δεν σημαίνει εξάλειψη της εξουσίας. Υπάρχει πάντα εξουσία. Δεν υπάρχουν κενά στην φύση. Το μόνο ερώτημα είναι εάν η αρχή είναι νόμιμη ή όχι, εάν η αρχή είναι υπόλογη ή όχι. Ανεξάρτητα από το αν μπορείτε ή όχι να κάνετε κάτι, εάν η αρχή κάνει κατάχρηση της εξουσίας της ή όχι.

Ελλείψει επιβολής του νόμου, η απάντηση είναι όχι. Αυτό σημαίνει ότι οι κακοποιοί είναι υπεύθυνοι. Οι πιο βίαιοι άνθρωποι έχουν την μεγαλύτερη δύναμη. Μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν σ’ εσάς. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ολοι είτε υπακούουν στους βίαιους ανθρώπους, είτε τραυματίζονται. Ο όχλος κυριολεκτικά κυβερνά.

Αυτό πιθανότατα ακούγεται σαν εφιάλτης, γιατί φυσικά είναι. Ομως οι άνθρωποι που προωθούν αυτή την ιδέα δεν την βλέπουν τρομακτική γιατί δεν φοβούνται τον όχλο, επειδή ελέγχουν τον όχλο. Αυτό είναι το κλειδί. Και βλέπουν την βία ως μέσο της πολιτικής τους δύναμης κι εξουσίας. Με τον όχλο στους δρόμους που ελέγχουν, θα πάρουν επιτέλους αυτό που θέλουν -τον Ντόναλντ Τραμπ εκτός Προεδρίας και ένα σφυρί και χτυπάει την χώρα. Αυτό συμβαίνει. […]

Είναι απόλυτα ξεκάθαρο όσο κι αν οι κομμουνιστές (υπό τον γελοίο τίτλο «δημοκράτες» για να γελοιοποιούν και την Αρχαία Ελληνική Δημοκρατία με την οποία ουδεμία σχέση έχουν) προσπαθούν να το καλύψουν με την βοήθεια των διανοητικών πόρνων των ΜΜΕ και την κατάμαυρη Silicon Valley, γνωστή ως Valley of Death, δηλαδή «Κοιλάδα του Θανάτου».

Η συντηρητική πλειονότητα των μαύρων και άλλοι μη λευκοί θέλουν κυριαρχία κι έλεγχο για τις χαοτικές, ανίκανες ομάδες τους που πήγαν στην Αμερική επειδή δεν μπορούσαν να οικοδομήσουν μια παρόμοια κοινωνία στις χώρες τους. Εφυγαν, γιατί μετέτρεψαν τις δικές τους χώρες σε μαύρες τρύπες. Θα κάνουν το ίδιο και σε αυτήν την χώρα εάν αποκτήσουν ποτέ τον έλεγχο. Είχαν 100+ χρόνια απόλυτης ελευθερίας και δυνατοτήτων να μεγαλουργήσουν και να ενσωματωθούν σε μια ευημερούσα κοινωνία, αλλά αυτοί επέλεξαν την παρανομία, το έγκλημα και το περιθώριο. Οποιοι μαύροι και μη λευκοί πετυχαίνουν στην ζωή τους, το πρώτο που κάνουν είναι να φύγουν μακριά από τις συνοικίες των μαύρων και να μετακομίσουν στις συνοικίες των λευκών που τους καλοδέχονται και συμβιώνουν αρμονικά μαζί τους.

Μόνο στο σάπιο μυαλό των Κομμουνιστών της Αμερικής συμβαίνει ο Πρόεδρος Τράμπ να έχει επιτύχει την μείωση της ανεργίας σε πρωτοφανή επίπεδα στην μαύρη, ισπανική και λατινική κοινότητα, να έχει αυξήσει το ύψος των επιχειρήσεων των έγχρωμων 400%, να έχει αυξήσει τους μισθούς για τους μαύρους εργαζόμενους, να υποστηρίζει την μεταρρύθμιση των φυλακών, να συγχωρεί λανθασμένα καταδικασμένους ανθρώπους κάθε χρώματος και να αποκαλείται ακόμα ρατσιστής. (!!!)

«Ο τότε υποψήφιος Trump έστρεψε πολλές παραδοσιακές δημοκρατικές πολιτείες σε ρεπουμπλικανικές, επειδή οι κομμουνιστές Αμερικανοί είχαν πει πολλά ψέματα από τους δια βίου πολιτικούς όπως ο Τζο Μπάιντεν για δεκαετίες και δεν αποτελεί έκπληξη ότι στην εκστρατεία επανεκλογής του Trump προσπαθούν να κερδίσουν περισσότερες πολιτείες με ψέμματα. Ο Πρόεδρος Trump ξανάχτισε, αποκατέστησε κι ανανέωσε το μεγάλο έθνος μας μια φορά και είναι ο μόνος που μπορεί να το ξανακάνει. Η εκστρατεία Trump έχει 295 εκατομμύρια δολάρια μετρητά, οπότε έχουμε τους πόρους, το ρεκόρ και τον καλύτερο υποψήφιο για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε πολλές πολιτείες πέρα ​​από τον χάρτη του 2016″ δήλωσε ο Fox Hogan Gidley στην εθνική γραμματέα Τύπου της εκστρατείας Trump.

Θα το ξαναπώ κι εδωνά. Αν ο Trump δεν καταφέρει να εκλεγεί τον Νοέμβριο Πρόεδρος ξανά, ξέχασε τον κόσμο όπως τον ξέρεις κι ετοιμάσου να ζήσεις ένα φρικτά δυστοπικό γίγνεσθαι, μία MAD MAX φρίκη. Είσαι πλέον απόλυτα υπεύθυνος για οτιδήποτε σου συμβαίνει. Αν αυτό δεν το αντιληφθείς για να φτιάξεις όπως πρέπει την ζωή σου, τότε αφήνεις χώρο στους διεθνείς Μαφιόζους να την φτιάξουν κατά τα κέφια τους και τα συμφέροντα τους και να στην επιβάλλουν. Αλλωστε αυτό κάνει η «Mystery Babylon» εδώ και πολλά χρόνια.

@Eos Anagnostou / terrapapers.com -2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου