Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 14, 2020

Κορονοϊός: Μεθυσμένοι ανεγκέφαλοι Βρετανοί τουρίστες τρομάζουν Ισπανούς (pics - vid)

Πράξεις ασυνείδητων που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία…



Φόβο και αποστροφή σε πολλούς Ισπανούς προκάλεσε βίντεο με μεθυσμένους Βρετανούς τουρίστες οι οποίοι συμπεριφέρονται όχι μόνο χωρίς σεβασμό στη χώρα που τους φιλοξενεί αλλά και άκρως επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία.

Το βίντεο που έγινε viral στην Ισπανία έρχεται από την τουριστική Μαγιόρκα, και οι εικόνες εξοργίζουν τους Ισπανούς πολίτες. Σημειώνεται πως στα νησιά αυτά έχουν καταγραφεί 2.377 κρούσματα και 229 θάνατοι ενώ ο πληθυσμός είναι περίπου 1.1 εκατ. κάτοικοι.

photo
photo
«Περιοχές της Ισπανίας είναι ακόμη σε lockdown, οι ηλικιωμένοι είναι αποκλεισμένοι σε γηροκομεία, όλοι φοράμε μάσκες στο δρόμο αλλά στο Μαγκαλούφ [σ.σ. στη Μαγιόρκα] οι ανεύθυνοι Βρετανοί κάνουν ό,τι θέλουν. Είναι ντροπή» αναφέρει σε σχόλιο του ένας χρήστης του Twitter.

Μάλιστα υπήρξαν αναφορές για διαπληκτισμούς σχετικά με τις εικόνες στο Μαγκαλούφ αλλά και σε άλλα θέρετρα της Μαγιόρκα όπου έχουν πραγματοποιηθεί παράνομα τουλάχιστον 60 πάρτι. Οι δε διοργανωτές τους μπορεί να πληρώσουν πρόστιμα έως και 600.000 ευρώ.

Το πρόβλημα βέβαια δεν σχετίζεται μόνο με βρετανούς τουρίστες. Ο υπουργός Υγείας της Γερμανίας, καταδίκασε τη συμπεριφορά νεαρών Γερμανών που εμφανίζονταν να παραθερίζουν στην Μαγιόρκα και δεν τηρούσαν κανένα μέτρο προστασίας.

Δείτε τo βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου