Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 07, 2020

8 στιγμές που η Cameron Diaz φόρεσε το άρωμα της αμαρτίας

Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται. Με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη της Cameron Diaz
που αποκαλύπτει γιατί παράτησε την ηθοποιία, θυμόμαστε τις πιο σέξι στιγμές της.


Η Cameron Diaz είναι πια 47 ετών, μακριά από τον κινηματογράφο, μητέρα, συγγραφέας και σύζυγος του μουσικού Benji Madden (Good Charlotte). Η ίδια δήλωσε πως έχει βρει την προσωπική της γαλήνη μακριά από το σινεμά, αλλά εμείς εκεί την γνωρίσαμε. Ας επιστρέψουμε για λίγο στις στιγμές που η Cameron έγινε η ενσάρκωση του ‘έξυπνου-αφόρητα σέξι κοριτσιού’.

Every Day Should Be a Holiday’ τραγουδούσαν οι Dandy Warhols στο soundtrack του ‘Κάτι Τρέχει με την Μαίρη’ και αυτή η μελωδία είναι το απαραίτητο intro για να θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές της Cameron Diaz.


Όταν μας φανέρωσε την μάσκα που κρύβει στο ‘The Mask

Μόλις 21 ετών, έδωσε πνοή και σεξουαλικότητα σε έναν χάρτινο χαρακτήρα, αυτόν της Tina Carlyle και μαζί με τον Jim Carrey στον πρωταγωνιστικό ρόλο έκαναν την ‘Μάσκα’ αξέχαστη μέχρι σήμερα.


Όταν έγινε (Κακή) Δασκάλα

Δύσκολα τα πράγματα, να καλείσαι να δώσεις ψυχούλα, fun και ερμηνευτικά skills σε μια νεανική κωμωδία. Η Cameron Diaz χρειάστηκε μόνο ένα ζευγάρι κόκκινα ψηλοτάκουνα και τον εαυτό της. Όλα τ’ άλλα, περιττά.

Όταν (επιτέλους) επέστρεψε στο film noir με την βοήθεια του Ridley Scott



Τρομερά υποτιμημένη ως προς τους ρόλους που έχει κατακτήσει, η Cameron Diaz άξιζε περισσότερα film noir, περισσότερα θρίλερ, περισσότερες ταινίες που πέρα από το υπέροχο σώμα της, θα μπορούσαν να αναδείξουν κι άλλο το υποκριτικό ταλέντο της. Το ‘The Counselor’ του Ridley Scott ήταν ένα από αυτά τα (λίγα) παραδείγματα.

Όταν βρήκε το gel μαλλιών που έψαχνε στο ‘There’s Someting About Mary’


Δεν υπήρξε στα ’90s άλλο κορίτσι που ήταν ταυτόχρονα sexy, quirky, ‘τσαχπινογαργαλιάρα’ όπως θα έλεγε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στους ‘Απαράδεκτους’ και με ερμηνευτικές ικανότητες που παρέπεμπαν σε μια μεταμοντέρνα Britt Ekland. H κωμωδία των αδελφών Farelly της έδωσε θρυλικές σκηνές όπως αυτή με το gel στα χέρια του Ben Stiller που το παίρνει για να ‘δροσίσει’ τα μαλλιά της και την έκανε βασίλισσα της feelgood κωμωδίας. Ήταν η ενσάρκωση του κοριτσιού που ήθελες έστω να κάνεις φίλη σου, να βρεις έναν οποιονδήποτε τρόπο για να την βλέπεις συχνά.

Όταν είπε ‘Καλημέρα Τσάρλι’ και έπιασε δουλειά παρέα με τους Αγγέλους της


Η απαραίτητη κίνηση προς το σύμπαν των film franchises. Η Cameron έφτασε στην κορυφή του κινηματογραφικού σύμπαντος με το remake των ‘Αγγέλων’ και αναζητούμε μέχρι σήμερα μια σειρά ταινιών που να ήταν τόσο σέξι, αστεία και με δραματικές στιγμές όσο αυτή.

Όταν επισκίασε την Kate Upton (και δεν δέχομαι κουβέντα γι’ αυτό)

Είμαστε στην δεκαετία του 2010 και η Cameron πλαισιώνει ένα καστ γυναικών με τις Kate Upton και Leslie Mann σε μια ερωτική κομεντί του Nick Cassavetes. Ερμηνευτικά δεν ήταν το tour de force της, αλλά σίγουρα ήταν μια ακόμα ευκαιρία να flex-άρει το υπέροχο σώμα της.

Όταν έλιωσε τους κανόνες της rom-com με ένα ‘Sex Tape’


Άλλη μια rom-com με μια ‘πιπεράτη’ εσάνς σεξουαλικότητας, η οποία στα χέρια της Cameron έγινε πιο καυτή από το πιο καυτό ταμπάσκο που έχεις δοκιμάσει. Δεν θα σου συνιστούσα να δεις καμία ρομαντική κομεντί, εκτός από τη συγκεκριμένη.

Όταν έμπλεξε παράνοια και σεξουαλικότητα σε ένα παράξενο remake

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου