Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 09, 2020

Erich von Daniken: Οι αρχαίες ιπτάμενες μηχανές της Ινδίας τα Vimāna ήταν εξωγήινα -(vid)



Σχετικά με την τεχνολογία «Vimāna»: αυτό το μυστηριώδες αεροσκάφος είναι γνωστο ως μυθολογική μηχανή που περιγράφεται στα αρχαία σανσκριτικά έπη και φέρεται να έχει όπλα παρόμοια με τα σημερινά καθώς και ατομικές βόμβες.


Οι αναφορές σε αυτά τα ιπτάμενα σκάφη είναι συνηθισμένα στα αρχαία ινδικά κείμενα, και περιγράφουν τη χρήση τους στον πόλεμο. Εκτός από την ικανότητα να πετούν στην ατμόσφαιρα της Γης, λέγονταν επίσης ότι μπορούσαν να ταξιδέψουν στο διάστημα, και στο νερό.

Τα αρχαία κείμενα γράφουν ολόκληρα εγχειρίδια πτήσης για τον έλεγχο διαφόρων τύπων Vimanas, εκ των οποίων υπήρχαν τέσσερα βασικά: το Shakuna Vimana, το Sundara Vimana, το Rukma Vimana και το Tripura Vimana.

Οι Κινέζοι Ashoka ανακάλυψαν μερικά σανσκριτικά έγγραφα στη Λάσα του Θιβέτ και τα έστειλαν στο Πανεπιστήμιο του Chandrigarh για μετάφραση. Η Δρ Ruth Reyna του Πανεπιστημίου είπε ότι τα έγγραφα περιέχουν οδηγίες για την κατασκευή διαστρικών διαστημικών σκαφών!

Ο τρόπος πτήσης ήταν «αντι-βαρυτικός» και ο έλεγχος γινόταν με το «laghima», την άγνωστη δύναμη του "εγώ" που υπάρχει στη φυσιολογική σύνθεση του ανθρώπου, μια μυστικιστική δύναμη που είναι αρκετά ισχυρή. Σύμφωνα με τους Ινδουιστές Γιόγκις, αυτή η δύναμη λέγεται «laghima» και επιτρέπει σε ένα άτομο να αιωρείται στο αέρα.

Η Δρ Reyna έλεγε ότι πάνω σε αυτά τα μηχανήματα, τα οποία λέγονταν "Astras", οι αρχαίοι μπορούσαν να στείλουν απόσπασμα ανδρών σε οποιονδήποτε πλανήτη, σύμφωνα με τα αρχαία κείμενα, τα οποία θεωρούνται ότι είναι χιλιάδων ετών. Τα χειρόγραφα λέγεται επίσης ότι αποκαλύπτουν το μυστικό του "antima". "το ανώτατο όριο του αόρατου" και "garima" · "Πώς να γίνεις τόσο βαρύς όσο ένα βουνό μολύβδου ".





Οι σοβιετικοί επιστήμονες είχαν ανακαλύψει αυτό που αποκαλούν «παλιά εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την πλοήγηση κοσμικών οχημάτων» σε σπηλιές στο Τουρκεστάν στην έρημο Γκόμπι. Οι «συσκευές» ηταν ημισφαιρικά αντικείμενα από γυαλί ή πορσελάνη, που καταλήγαν σε κώνο με μια σταγόνα υδραργύρου στο εσωτερικό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου