Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 22, 2020

Ζευγάρι επισκέπτεται καταφύγιο ζώων για να προσφέρει πράγματα. Φεύγοντας υιοθετεί έναν σκύλο 17 ετών


Η Μπεθ με τον φίλο της επισκέφθηκαν ένα καταφύγιο αδέσποτων ζώων με σκοπό, όχι να υιοθετήσουν, αλλά να προσφέρουν πράγματα που είχαν συγκεντρώσει για τα ζώα.

Εκεί συνάντησαν τον Ρόκι, έναν σκυλάκι 17 ετών, που είχε ζήσει μια πολύ άσχημη ζωή και που βρισκόταν στο καταφύγιο από το 2012.

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δίχως να το πολυσκεφτούν, τον υιοθέτησαν αμέσως!

“Εμείς πήγαμε για να προσφέρουμε κάποια πράγματα στο καταφύγιο αλλά όταν τον είδαμε, δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε την αξιαγάπητη γερασμένη φατσούλα του”, λέει η Μπεθ, η μαμά πλέον του Ρόκι.

Αν και αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα υγείας λόγω της ηλικίας του, η Μπεθ είναι αποφασισμένη να τον φροντίσει όσο καλύτερα μπορεί ώστε να ζήσει ευτυχισμένος τα τελευταία του χρόνια.

Αυτό είναι το γράμμα που έγραψε για αυτόν η νέα του κηδεμόνας. Με πολύ απλά λόγια η σοφία της ζωής:

«Αγαπημένε μου, σε υιοθέτησα ενώ γνώριζα πως θα χρειαστείς περισσότερη φροντίδα. Γνώριζα πως μια μέρα δεν θα προλαβαίνεις να βγαίνεις έξω και θα πρέπει εγώ να καθαρίζω εκεί που λερώνεις. Ήξερα πως μια μέρα θα έπρεπε να σε κουβαλάω αγκαλιά στα σκαλιά γιατί δεν θα έχεις την δύναμη να τα ανέβεις μόνος. Ήξερα πως ίσως σύντομα, χάσεις την όραση και την ακοή σου και το σπίτι θα πρέπει να γίνει ασφαλές για σένα.

Και ήξερα πως δεν θα αργήσει η μέρα που θα πρέπει να πούμε αντίο.




Αλλά παρόλα αυτά εξακολουθείς να είσαι το μεγαλύτερο δώρο που είχα ποτέ. Για το μόνο που λυπάμαι είναι πως δεν μπορώ να σου δώσω πίσω τα 17 χρόνια καλής ζωής που σου άξιζαν.

Σου υπόσχομαι όμως πως θα έχεις την καλύτερη ζωή από σήμερα μέχρι και το τελευταίο αντίο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου