Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 24, 2020

Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Με ποιο σκεπτικό η πυρηνική ενέργεια κινείται μέσα στο ασώματο σύμπαν; (σκοτεινή ύλη), διότι

εκεί όπου δεν υπάρχει η βαρύτητα, εκεί όπου δεν υπάρχει η δράση-αντίδραση, είναι αδύνατον να γεννηθεί η πυρηνική ενέργεια, και ότι κάθε ενέργεια που γνωρίζουμε, εκδηλώνεται μόνον στα υλικά σώματα, φωτιά, αέρας, γη, νερό.

ΔΕΝ διαστέλλεται το σύμπαν, αλλά διαστέλλεται η δύναμη που κρατά μέσα του γερά το δοχείο της Ύλης. ο Νους διαστέλλεται, ο Νους δημιουργός. Το Νοητό Βάθος.

Oπως λοιπόν ο Νους Θεός δημιουργεί με το δικό του Νου ότι θέλει, έτσι και εμείς δημιουργούμε αυτό που πιστεύουμε ως πραγματικό και αληθινό....το Νοητό Βάθος διαφέρει..όπου ο Αγαθός Νους εξουσιάζει τα πάντα.

Το σύμπαν είναι Νοητικό. Πρώτη Αρχή.

Όταν λοιπόν σας μιλούν για ελεύθερη ενέργεια, δεν είναι αυτό που νομίζετε, μια μηχανή που παράγει ότι θες. Αλλά ο δικός σου Νους είναι αυτό που παράγει ότι θες εσύ!


ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΙΚΟ (ΠΡΩΤΗ ΑΡΧΗ)

Oπως λοιπόν ο Νους Θεός δημιουργεί με το δικό του Νου ότι θέλει στην Ύλη, έτσι και εμείς δημιουργούμε αυτό που πιστεύουμε ως πραγματικό και αληθινό....το Νοητό Βάθος διαφέρει, τα Αμετάβλητα Νοητά, (Νους), όπου ο Αγαθός Νους (Πρόνοια - Προ-Νοεί), με την Αμετάβλητη του Θέληση (ο αδιαίρετος Λόγος, τα όμοια αισθητά της καρδιάς, η εικόνα της ζωής), "και" εξουσιάζει τα πάντα.

Το σύμπαν είναι Νοητικό. Πρώτη Αρχή.

Όταν λοιπόν σας μιλούν για ελεύθερη ενέργεια, δεν είναι αυτό που νομίζετε, αλλά ο δικός σου Νους είναι αυτό που παράγει ότι θες εσύ!

Η αγαθή θέληση εξουσιάζει τα πάντα.
Ενώ ότι μεταβάλλεται εξουσιάζεται.




morfeas sky

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου