Συστατικά
700 γρ αλεύρι γ.ο.χ.
5 αυγά
200 γρ γιαούρτι στραγγιστό
350 ml γάλα
160 ml νερό
200 γρ φέτα
200 γρ αλλαντικά
1 μπέικιν
Ρίγανη-Θυμάρι
2 κουταλάκια αλάτι
Οδηγίες
- Δουλεύουμε τα αυγά μαζί με το αλάτι.
- Βάζουμε το μπείκιν και αρωματίζουμε με ρίγανη και θυμάρι.
- Ενσωματώνουμε το γιαούρτι και την σπασμένη φέτα.
- Προσθέτουμε τα αλλαντικά της επιλογής μας και ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε λίγο αλεύρι, δουλεύουμε, βάζουμε το γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
- Προσθέτουμε το νερό και ενσωματώνουμε το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
- Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ελαφρώς ταψί 32 εκατοστών.
- Απλώνουμε την ζύμη και προαιρετικά πασπαλίζουμε με σουσάμι.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/I8QBLzbZgV4" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου