Μία από τις κοπέλες που έχουν τραβήξει την προσοχή του Παναγιώτη Βασιλάκου στο "Bachelor" είναι και η Ραφαέλα Γεωργίου, η 21χρονη παίκτρια που διεκδικεί με τα υπόλοιπα κορίτσια τον άντρα της βίλας.
Η Ραφαέλα είχε κάνει εντύπωση στον Έλληνα bachelor ήδη από την πρεμιέρα του ριάλιτι του Alpha, όταν του είχε συστηθεί για πρώτη φορά.
Ο Παναγιώτης της είχε εκφράσει από το πρώτο επεισόδιο το ενδιαφέρον του, ενώ μέχρι στιγμής οι δυο τους έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση στο παιχνίδι.
Η Κύπρια παίκτρια κρατά σχετικά χαμηλούς τόνους στο ριάλιτι, ενώ είναι πολύ όμορφη και αρκετά γυμνασμένη, διαθέτοντας ένα καλλίγραμμο σώμα.
Πρόσφατα η Ραφαέλα πρωταγωνίστησε στο βίντεο-κλιπ του γνωστού Κύπριου ράπερ Ablaze με τίτλο "Stazi", στο οποίο την βλέπουμε πιο αποκαλυπτική και σέξι από ποτέ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου