Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 28, 2020

Άβυσσος η ψυχή της πεθαμένης νεκροζώντανης!

 

Νικόλας Αρβανίτης

Helene Glykatzi Ahrweiler
Η οικογένειά της ήλθε πάμπλουτη από τη Προύσα στην Ελλάδα κι αμέσως έγινε μεγαλοκτηματίας.
Υπάρχει θολή αναφορά της ίδιας για συμμετοχή στην ΕΠΟΝ, αλλά το 1950 φοιτήτρια ούσα, φιγουράρει στο στενό περιβάλλον της τότε βασίλισσας Φρειδερίκης!!!!
Έκτοτε, το κάθε κοινωνικό περιβάλλον της είναι ξεκάθαρα φιλοφασιστικό και...μασονικό.
Στήριξε ανοικτά την υποψηφιότητα του Κούλη Μητσοτάκη για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας και του αφιέρωσε δημοσίως και... ποίημα!!!!
Τα τελευταία χρόνια είχε και κρυφές σχέσεις με τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, που την πούλησε σε 2 ή 3 υποψηφιότητες για Πρόεδρο δημοκρατίας και του το κρατούσε!!!
Χθες, 27-10-2020, ενώ έχει συμπληρώσει 94 χρόνια και 2 μήνες υπόγειου, αμφιλεγόμενου κοινωνικοπολιτικού βίου, με το ένα πόδι στο τάφο, θυμήθηκε να εκδικηθεί τον προδότη και πωλητή των πάντων Αλέκση.
Χρησιμοποιεί τον νόθο αριστερισμό κάθε απατεώνα που είναι μια ζωή φασίστας, και τον ξεφωνίζει για το τώρα του Αλέκση, επειδή λαϊκίζει στην αντιπολίτευση και δεν ταυτίζεται με τον... Κούλη της.
Άβυσσος η ψυχή της πεθαμένης νεκροζώντανης!!!!
Όσο αριστερός είναι ο ανεψιός του Πατακού Αλέκσης, άλλο τόσο αριστερή είναι το φρικιό της Φρειδερίκης Helene Glykatzi Ahrweiler!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου