Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 25, 2020

Ξαναγύρισαν στη σωστή ώρα τα ρολόγια στις κουζίνες της χώρας

 

Ελάχιστοι έχουν τις ειδικευμένες τεχνικές γνώσεις

που απαιτούνται για την αλλαγή του ρολογιού του φούρνου


Τη σωστή ώρα δείχνουν και πάλι τα ρολόγια στις κουζίνες της χώρας κατά τη σημερινή μετάβαση στη νέα ώρα, μετά από έξι μήνες που παρέμεναν αρρύθμιστα.

Η αλλαγή βρήκε τα περισσότερα ρολόγια στους φούρνους των νοικοκυριών της επικράτειας να δείχνουν και πάλι τη σωστή ώρα, αφού ελάχιστοι είναι αυτοί που διαθέτουν τις εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις μηχανικών της NASA που απαιτούνται για να τα ρυθμίσουν.


«Ούτε ξέρω πώς ρυθμίζεται αυτό το μαραφέτι» παραδέχεται η κυρία Σούλα, νοικοκυρά από το Αιγάλεω. «Συνήθως λέω στο γιο μου που ξέρει από κομπιούτερ, αλλά έχει πάει φαντάρος κι έτσι έμεινε με την παλιά ώρα.»

«Τουλάχιστον τώρα για τους επόμενους έξι μήνες θα λέει τη σωστή» συμπληρώνει.

Πολλοί κάτοικοι της χώρας παραδέχονται ότι η αλλαγή της ώρας παραμένει ένας άλυτος γρίφος, αφού ποτέ δεν ξέρουν αν η ώρα πάει μπροστά ή πίσω, αν κερδίζουν ή χάνουν μία ώρα ύπνου, ενώ τους εκνευρίζει το γεγονός ότι γίνεται Κυριακή γιατί χάνουν μια πολύ καλή δικαιολογία για να αργήσουν στη δουλειά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου