Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 22, 2020

Βατόπουλος, λοιμωξιολόγος: "Ο κόσμος δεν λέει να κατανοήσει τα μέτρα, επομένως όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος"!

Θοδωρής Μαραγκουδάκης

Βατόπουλος, λοιμωξιολόγος: "Έρχονται οσονούπω σκληρά μέτρα. Ο κόσμος δεν λέει να κατανοήσει τα μέτρα, επομένως όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος"!
Θεοδωρίδου, λοιμωξιολόγος και πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών: "Τα μέτρα προφύλαξης πρέπει να γίνουν δεύτερη φύση μας, διότι κι εμβόλιο να βγει, δεν θα είναι αρκετή η προστασία" - δηλαδή "ΘΑ ΦΟΡΑΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣΚΕΣ".
Κομαντατούρ... εεεε συγγνώμη κυβέρνηση: "Άχτουνγκ, Άχτουνγκ, απαγορεύεται η...κυκλοφορία τη νύχτα από 1 έως 5 κι αν θέλετε τις άλλες ώρες να περπατήσετε στο δρόμο θα φοράτε μάσκα"! - αυτό δεν έγινε ακόμα αλλά σίγουρα θα γίνει άμεσα, πιθανότατα και σήμερα.
Φυσικά δεν απαγορεύεται ο συνωστισμός στα μέσα μαζικής μεταφοράς κλπ. - αλλά τι κάθομαι και γράφω; βαριέμαι να γράφω τα ίδια και τα ίδια.
Απλώς λέω ότι έχουμε ανοιχτά φασιστική κυβέρνηση με γιατρούς - Μένγκελε που την "εξυπηρετούν" και ένα λαό ίδιο με εκείνον της ναζιστικής Γερμανίας, ο οποίος υποστήριζε τον Χίτλερ.
Οι πιο σιχαμένοι από αυτό το λαό είναι όσοι κι καλά αριστεροί ξεκάθαρα ΚΑΥΛΩΝΟΥΝ με κάθε νέα απαγόρευση.
"Και τι θες να γίνει, να αρρωστήσουμε όλοι;", θα ρωτήσετε.
Θα απαντήσω με παράφραση της γνωστής ατάκας του Τσώρτσιλ:
"Είχαν να διαλέξουν ανάμεσα σε φασισμό και πανδημία. Διάλεξαν φασισμό. Θα έχουνε και την πανδημία".




Josef Mengele, (16 Μάρτη 1911, Γκίντσμπουργκ, Γερμανία - 7 Φλεβάρη 1979, Βερτιόγκα, Βραζιλία) Ο επονομαζόμενος «Αγγελος του Θανάτου», ο ανώτατος γιατρός του Αουσβιτς που αποφάσιζε το ποιος θα πεθάνει αμέσως και ποιος θα χρησιμοποιηθεί ως εργάτης ή ως πειραματόζωο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου