Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 26, 2020

Οι παίκτες ριάλιτι που βρήκαν την... «κότα με τα χρυσά αυγά»! (Εικόνες)

 



Χιλιάδες είναι οι υποψηφιότητες για τα νέα ριάλιτι των «Big Brother» και «Master Chef» με 5.000 και 6.000 άτομα αντίστοιχα να έχουν δηλώσει συμμετοχή για το «δικαίωμα στο όνειρο».

Κάτι που είναι φυσιολογικό αν αναλογιστούμε την μετέπειτα καριέρα πρώην παιχτών ριάλιτι που εξαργύρωσαν την επιτυχία τους.


Πρώτος και καλύτερος θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ο Άκης Πετρετζίκης. Ο νικητής του πρώτου «Master Chef» έχει δική του εκπομπή στον Alpha, αλυσίδα καταστημάτων εστίασης, έχει κατάστημα με είδη μαγειρικής on line, εκδίδει βιβλία και γενικά οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες φαίνεται να μην τελειώνουν.

Επιπλέον, είναι από τους πιο επιδραστικούς χρήστες του Instagram έχοντας σπάσει το φράγμα του ενός εκατομμυρίου followers (1,2 εκ.) και πρόσφατα ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει στο «Ready, steady, cook» στο BBC1.



Άλλοι πρώην παίκτες ριάλιτι που «απορρόφησε» η τηλεόραση είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βασσάλος και ο Ηλίας Γκότσης, οι οποίοι βρίσκονται σε τηλεοπτικές εκπομπές και αποδεικνύουν πως το «Survivor» ανοίγει τους επαγγελματικούς ορίζοντες.

Επιπλέον, η Μέγκι Ντρίο από το «Greece’s Next top model» εργάζεται ως πανελίστρια στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» στο OPEN, ενώ η νικήτρια του συγκεκριμένου ριάλιτι Ειρήνη Καζαριάν επιχειρεί να κάνει καριέρα στο θέατρο.



Ιδιαίτερα δημοφιλής παραμένει ο νικητής του πρώτου «Survivor», Γιώργος Αγγελόπουλος (κατά κόσμον Ντάνος») καθώς η καριέρα του εκτοξεύτηκε μετά το ριάλιτι: Έχει διαφημίσει εταιρείες πολλών ειδών, έχει πρωταγωνιστήσει σε σίριαλ και έχει δεχτεί πρόταση για να συμμετάσχει σε ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.

Τούνη και «Globetrotters»

Ένα πρόσωπο που έχει εκτοξεύσει την δημοτικότητά της μέσω των social media, είναι η πρώην παίκτρια του «My style rocks» είναι η Ιωάννα Τούνη. Με 400 περίπου χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram, η εκρηκτική Θεσσαλονικιά καταφέρνει να είναι συνεχώς στην επικαιρότητα. Επιπλέον, η εταιρεία ρούχων Bublegun world που διατηρεί με φίλη της και δραστηριοποιείται και μέσω διαδικτύου αυτή τη στιγμή πλησιάζει τις 126 χιλιάδες ακόλουθους.



Ακόμη, υπάρχει και το φαινόμενο της επανεμφάνισης πρώην παικτών ριάλιτι με την συμμετοχή της σε νέο παιχνίδι όπως συνέβη με τον Στέλιο Κρητικό και τους Παντελή Βούρο και Χρήστο Μπάρκα στο «Globetrotters» στο οποίο αναδείχθηκε και το «ζευγάρι της χρονιάς», αυτό του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου