Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 27, 2020

Απίστευτο ατύχημα με ένα Jeep Wrangler που πέφτει στο γκρεμό!

 

Σοκαριστικές εικόνες έχει καταγράψει η κάμερα ενός αυτοκινήτου, την στιγμή που ένα Jeep Wrangler έχει φύγει από ψηλότερα στο βουνό και κατρακυλά με ορμή σε μία πολύ απότομη πλαγιά.

Το περιστατικό έγινε στο Black Bear Pass στο Κολοράντο, μία διαδρομή αρκετά δύσκολη όπως βλέπουμε αλλά και αρκετά φημισμένη για τις ομορφιές της ώστε να την επιχειρούν αρκετοί Αμερικάνοι με τα τετρακίνητά τους.

Όπως φαίνεται όμως, σ’ αυτού του είδους τις συνθήκες χρειάζεται και αρκετή εμπειρία, κάτι που προφανώς δεν είχε ο οδηγός του συγκεκριμένου Wrangler. Τύχη βουνό πάντως είχε ο οδηγός του αυτοκινήτου με την κάμερα, που πέρασε ξυστά μπροστά του το άλλο αυτοκίνητο, κατρακυλώντας στον γκρεμό.


Από ότι μαθαίνουμε ο οδηγός του Wrangler σταμάτησε να βοηθήσει κάποιον άλλον, όμως δεν “έδεσε” καλά το αυτοκίνητο, το οποίο άρχισε να κατρακυλά στον γκρεμό. Ο ίδιος προσπάθησε να ξαναπάρει τον έλεγχο, ,όμως δεν τα κατάφερε, ενώ η όλη ιστορία τελείωσε χωρίς να υπάρξουν θύματα, αν και η 23χρονη συνεπιβάτης -η οποία εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο- τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και θα χρειαστεί μακρόχρονη νοσηλεία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου