Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 30, 2020

Δική μας η κοκαΐνη που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του Νότη, παραδέχονται εξωγήινοι

 

Σε δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες η κοκαΐνη που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του Νότη Σφακιανάκη

ήταν δική τους, προχώρησαν σήμερα δύο εξωγήινοι μετά τη σύλληψη του γνωστού τραγουδιστή χθες το βράδυ.

ΟΈλληνας τραγουδιστής και σε καμία περίπτωση χρήστης συνελήφθη χθες σε έλεγχο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, κατά τη διάρκεια του οποίου στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν ένα πιστόλι και 2 γραμμάρια κοκαΐνης, για την οποία αργότερα ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν δική του.

Σε σημερινές δηλώσεις τους, δύο εξωγήινοι που φέρονται να έχουν φιλικές σχέσεις με τον τραγουδιστή ξεκαθάρισαν ότι η πράγματι η κοκαΐνη ανήκε σε αυτούς.


«Ήμασταν πριν από μερικές μέρες με τον Νότη στο αυτοκίνητο και του εξηγούσαμε πώς ακριβώς είχαμε χτίσει την Ακρόπολη και δυστυχώς ο συνεργάτης μου ο Σνιφ-Αρ ξέχασε ένα σακουλάκι που είχε για προσωπική του χρήση» δήλωσε ο ένας από τους δύο.


Σύμφωνα με νομικές πηγές, η αθωότητα του τραγουδιστή επιβεβαιώνεται επίσης και από το γεγονός ότι την υπόθεση του έχει αναλάβει ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος όπως είναι γνωστό υπερασπίζεται μόνο ανθρώπους που η αθωότητα τους είναι πέρα από κάθε αμφιβολία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου