Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 30, 2020

Προβλέπονται αγωγές με χοντρά ποσά, κατά όσων φέρονται ρατσιστικά έναντι όσων δεν κάνουν εμβόλιο

 
Παράνομο από κάθε άποψη το να ζητήσει ο

οποιοσδήποτε από οποιονδήποτε να του αποδείξει ότι έκανε εμβόλιο.

Το να κάνουν κάποιοι ιδιωτικοί ή κρατικοί φορείς τη ζωή όσων δεν κάνουν το εμβόλιο δύσκολη, όπως είπε ο Πρωθυπουργός, είναι κάτι απόλυτα παράνομο κα αντισυνταγματικό και δικηγορικά γραφεία ήδη τρίβουν τα χέρια τους.




Γράφει ο Δ. Λιακόπουλος

Αφού το εμβόλιο με βάση το σύνταγμα, τους νόμους του κράτους, τους διεθνείς, αλλά και τον χάρτη ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δεν είναι υποχρεωτικό, κανείς δεν θα μπορεί να έχει ρατσιστική συμπεριφορά και συμπεριφορά στοχοποίησης όλων εκείνων που θα διστάσουν να κάνουν το εμβόλιο COVID 19, που ετοιμάστηκε σε μερικούς μόνο μήνες, αντί για μερικά χρόνια που συνήθως κάνουν να ετοιμαστούν γνωστά πετυχημένα εμβόλια, που πράγματι έχουν σώσει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων.

Επίσης είναι παράνομο να υπάρχει δημόσιο και όχι απόρρητο αρχείο εμβολιασμού, διότι τα προσωπικά δεδομένα που αφορούν την υγεία προστατεύονται από το GDPR.

Επομένως θα είναι παράνομο από κάθε άποψη το να ζητήσει ο οποιοσδήποτε από οποιονδήποτε να του αποδείξει ότι έκανε εμβόλιο για μια ίωση που δεν είναι και από τις σοβαρότερες που γνώρισε ο πλανήτης, όπως έχουν πει αμέτρητοι γιατροί, όπως ο καθηγητής κ. Κούβελας, ο οποίος μάλιστα τόνισε ως ο απόλυτα ειδικός πάνω στο θέμα, ότι το εμβόλιο εμφανίστηκε πολύ γρήγορα, αφού τα εμβόλια κάνουν χρόνια για να δοθούν για χρήση.

Οργιάζουν μάλιστα οι θεωρίες συνωμοσίας, που λένε ότι για να εμφανιστεί τόσο γρήγορα το εμβόλιο κάτι δεν πάει καλά. Υπάρχουν μάλιστα τρεις θεωρίες που προωθούν οι συνωμοσιολόγοι:
Το εμβόλιο το ετοίμασαν μαζί με τον ιό που ήταν κατασκεύασμα εργαστηριακό με σκοπό να εκπαιδευτεί ο κόσμος στα περιοριστικά μέτρα και την υπακοή και για να καταστραφεί η ιδιωτική οικονομία.
Το εμβόλιο έχει σαν σκοπό να βλάψει μακροπρόθεσμα ή και βραχυπρόθεσμα όσους το κάνουν.
Το εμβόλιο φτιάχτηκε “στο πόδι” και θα δοθεί σαν λύση σε μια στημένη πανδημία, με σκοπό να βγάλουν χρήματα οι φαρμακευτικές και οι πολιτικοί που το προωθούν.

Όλα αυτά βέβαια είναι θεωρίες συνωμοσίας, αλλά το να κάνουν κάποιοι ιδιωτικοί ή κρατικοί φορείς τη ζωή όσων δεν κάνουν το εμβόλιο δύσκολη, όπως είπε ο Πρωθυπουργός, είναι κάτι απόλυτα παράνομο κα αντισυνταγματικό και δικηγορικά γραφεία ήδη τρίβουν τα χέρια τους καθώς ετοιμάζουν αγωγές πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για να τις υποβάλουν για λογαριασμό τυχόν θυμάτων ρατσιστικής συμπεριφοράς.

Βέβαια, μετά από ένα το πολύ χρόνο μετά τον εμβολιασμό, όλα αυτά θα έχουν τελειώσει και το μόνο που θα έχει μείνει, θα είναι η καταστροφή της παγκόσμιας ιδιωτικής οικονομίας, αλλά και η εκπαίδευση του κόσμου στο να υπακούει τυφλά στα παγκόσμια αφεντικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου