Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 23, 2020

Γνωρίζει Κανεις Στρατόπεδο Στην Ελλαδα,Που Να Γινοντε Μέσα Τέτοια Καραγκιοζιλίκια!!



Βλεπουμε φετος στον ΑΝΤ1 μια σειρα που λεγεται "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ"!

Τα επεισοδια ειναι γυρισμενα μεσα σε Στρατοπεδο και μαλιστα οι πρωταγωνιστες φορουν Παραλλαγες και Στολες εξοδου με Πουλαδες,Αστεροπουλαδες,διαφορα Σχολεια,πρασινομπερεδες...που καποιοι αυτα για να τα παρουν ιδρωνει ο κωλος τους!

Τα  δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς. 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Και οι ηθοποιοι και τα φορουν και ΔΕΝ τα σεβοντε,κανοντας καραγκιοζιλικια,που προσβαλλουν τον Ελληνικο Στρατο και συγκεκρινενα τις Ειδικες Δυναμεις!

Και κανεις δε βλεπω να διαμαρτυρεται!

Ουτε ο Στρατος,ουτε οι Εφεδροι Ειδικων Δυναμεων...!

Γνωριζει κανεις Στρατοπεδο στην Ελλαδα,που να γινοντε μεσα τετοια καραγκιοζιλικια!!

Τουλαχιστον να βγαλουν τις πουλαδες,μπερεδες και τα παρασημα!!

Οπως προσπαθουν να ξευτυλισουν το Στρατευμα,που το βγαζουν στο Αιγαιο,απεναντι στο Τουρκο που μπηκε στα 6 μιλια και η Ελληνικη Φρεγατα πεταει βεγγαλικα και κομφετι!!

Με πολιτικη εντολη φυσικα!!

Αλλα,λασπη,λασπη..κατι μενει!!

Υπαρχει μαλλον σχεδιο αποδομησης του Στρατου,που ο Ελληνικος λαος σε τελευταιο γκαλοπ τον εμπιστευεται περισοτερο απ ολους,ΠτΔ,Πολιτικους,Δικαιοσυνη,Εκκλησια....και δινει ποσοστο 40%!!

Και τελευταιοι στη δημοσκοπιση ειναι τα ΜΜΕ μαζι με τις ΜΚΟ,που μεγαλες διαφορες δεν εχουν και ο λαος δειχνει εμπιστοσυνη 1%!!

Και τωρα ανακατευουν τον Στρατο και με το εμβολιο του Κορονοιου,χρησιμοποιοντας την δημοτικοτητα του στον Ελληνικο Λαο,ωστε να παρασυρουν κοσμο και να εμβολιασθουν! Χωρις να τους ενδιαφερει η περιπτωση τυχον γενικευμενων παρενεργιων του εμβολιου και οτι αυτο θα εχει αποτελεσμα να κλονισθει η εμπιστοσυνη του Ελληνικου λαου,στον τελευταιο θεσμο-πυλωνα,που του εμεινε να εμπιστευτε!!

Εκτος,ΑΝ αυτο θελουν!!

Γ.Ν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου