Μια διαφορετική καρυδόπιτα, φτιαγμένη με μεράκι
Υλικά
9 αβγά
3 κουτ. σούπας ζάχαρη
9 κουτ. σούπας καρύδια χοντροκομμένα
9 κουτ. σούπας φρυγανιά τριμμένη
2 κουτ. σούπας σιμιγδάλι ψιλό
4 κουτ. γλυκού κοφτές Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
1 κουτ. γλυκού κανέλα
1 πρέζα γαρίφαλο
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
2 καψουλάκια βανιλίνη
Για το σιρόπι
3 φλιτζάνια νερό
2½ φλιτζάνια ζάχαρη
1 ξυλάκι κανέλα
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 καψουλάκι βανιλίνη
Για την κρέμα
200ml κρύο φρέσκο γάλα
1 φάκελο Garni ΓΙΩΤΗΣ με γεύση βανίλια
Για το γαρνίρισμα
αμύγδαλο χοντροτριμμένο και καβουρδισμένο
κανέλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου