Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 23, 2020

Στη Γερμανία της Merkel, Ξέσπασε Σκάνδαλο Κορονοϊού με το Τεστ PCR του Drosten (το ίδιο Tεστ χρησιμοποιείται και στην Ελλάδα).

 


Δημοσιεύτηκε την 13 Δεκεμβρίου 2020 δείτε το άρθρο εδώ: Coronavirus Scandal Breaking in Merkel’s Germany Over Drosten PCR Test | Europe Reloaded https://www.europereloaded.com/coronavirus-scandal-breaking-in-merkels-germany-false-positives-and-the-drosten-pcr-test/ [1]

Στη Γερμανία της Merkel, Ξεσπά Σκάνδαλο Κορονοϊού. Ψευδώς Θετικά και το τεστ PCR του Drosten

Άρθρο του F. WILLIAM ENGDAHL

Ο ευρέως αναγνωρίσιμος Γερμανός «αστέρας» του καθεστώτος της Άνγκελα Μέρκελ για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 κατακλύζεται από μια σειρά δυνητικά καταστροφικών σκανδάλων που σχετίζονται άμεσα με τον πυρήνα των «τεστ» και των «ιατρικών συμβουλών» που χρησιμοποιούνται ως άλλοθι για την επιβολή δρακόντειων μέτρων οικονομικής ασφυξίας και, στη συνέχεια, de facto υποχρεωτικών εμβολιασμών.

Στα σκάνδαλα εμπλέκεται ένας καθηγητής, κεντρική φιγούρα της συμβουλευτικής ομάδας, για τον κορονοϊό, της Μέρκελ. Οι συνέπειες ξεπερνούν τα γερμανικά σύνορα, άρρηκτα συνδεδεμένες με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας -ΠΟΥ και τις παγκόσμιες συστάσεις του.


Ολόκληρη η υπόθεση για την επιβολή Απαγορευτικών (lockdown) έκτακτης ανάγκης σε επιχειρήσεις, σχολεία, εκκλησίες και άλλες κοινωνικές δραστηριότητες που διατάσσονται από τον ΠΟΥ, βασίζεται σε ένα τεστ που παρουσιάστηκε, εκπληκτικά νωρίς, στο «έπος» του κορονοϊού του Wuhan της Κίνας.

Στις 23 Ιανουαρίου 2020, στο επιστημονικό περιοδικό  Eurosurveillance , του Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων της ΕΕ, ο  Δρ.Christian Drosten (στη φωτογραφία), μαζί με αρκετούς συναδέλφους του από το Ινστιτούτο ιολογίας του Βερολίνου στο νοσοκομείο Charité, μαζί με τον επικεφαλής μιας μικρής βιοτεχνολογικής εταιρείας του Βερολίνου τη TIB Molbiol Syntheselabor GmbH, δημοσίευσαν μια μελέτη με την οποία ισχυρίζονταν ότι ανέπτυξαν το πρώτο αποτελεσματικό τεστ που ανιχνεύει εάν κάποιος έχει μολυνθεί με το νέο κορονοϊό που εντοπίστηκε πρώτα, λίγες ημέρες πριν, στο Wuhan. Η μελέτη του Drosten είχε τον τίτλο, «Detection of 2019 novel coronavirus (2019-nCoV) by real-time RT-PCR"\» (Eurosurveillance 25 (8) 2020).

Τα νέα καλωσορίστηκαν με την άμεση αποδοχή και έγκριση από τον «διεφθαρμένο» Γενικό Διευθυντή της ΠΟΥ, Tedros Adhanom, τον πρώτο μη ιατρό επικεφαλής του ΠΟΥ. Έκτοτε, το τεστ για τον ιό, που βασίζεται στη μελέτη Drosten, και ονομάζεται τεστ σε πραγματικό χρόνο ή RT-PCR, εξαπλώθηκε μέσω του ΠΟΥ παγκοσμίως ως το κυρίαρχο πρωτόκολλο δοκιμών/τεστ για τον προσδιορισμό εάν ένα άτομο υποφέρει ή όχι από την ασθένεια COVID-19.

Στις 27 Νοεμβρίου, μια Ομάδα 23 διεθνών ιολόγων, μικροβιολόγων και σχετικών επιστημόνων που χαίρει μεγάλου σεβασμού στους επιστημονικούς κύκλους δημοσίευσε μια πρόσκληση για την  Eurosurveillance  να ανακαλέσει τη μελέτη του Drosten με ημερομηνία 23 Ιανουαρίου 2020.  Η προσεκτική ανάλυσή της επιστημονικής Ομάδας για τη συγκεκριμένη μελέτη είναι  καταδικαστική . (ER: Αυτό συνδέεται επίσης με τα παρακάτω άρθρα.

Η εργασία της Ομάδας είναι πράγματι μια Αναθεώρηση από ομοτίμους (peer review).

Κατηγορούν τον Drosten και τους συνεργάτες του για «μοιραία» επιστημονική ανικανότητα και ελαττώματα στην προώθηση της δοκιμασίας τους.

Καταρχάς, όπως αποκαλύπτουν οι Ομότιμοι επιστήμονες Αναθεωρητές της Ομάδας,  η μελέτη που καθιέρωσε το τεστ PCR- Drosten για το στέλεχος του κορανοϊού του Wuhan, το  οποίο στη συνέχεια υιοθετήθηκε με απρεπή βιασύνη από την κυβέρνηση της Merkel μαζί με τον ΠΟΥ για παγκόσμια χρήση – γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα δριμύτατα Απαγορευτικά (lockdowns)με αποτέλεσμα σοβαρά κλειδώματα σε παγκόσμια κλίμακα και την συνεπακόλουθη οικονομική και κοινωνική καταστροφή - δεν αξιολογήθηκε ΠΟΤΕ από ομοτίμους πριν από τη δημοσίευσή της από το περιοδικό Eurosurveillance . 

Οι Ομότιμοι Αναθεωρητές επισημαίνουν ότι,

«Η μελέτη Corman-Drosten υποβλήθηκε στην  Eurosurveillance  στις 21 Ιανουαρίου 2020 και έγινε δεκτή για δημοσίευση στις 22 Ιανουαρίου 2020. Στις 23 Ιανουαρίου 2020 το έγγραφο ήταν διαθέσιμο στο διαδίκτυο.»

Όσο απίστευτο και εάν ακούγεται, το πρωτόκολλο του τεστ Drosten, αυτός το έστειλε στον ΠΟΥ στη Γενεύη στις 17 Ιανουαρίου, συστάθηκε επίσημα από τον ΠΟΥ ως το τεστ, παγκοσμίως, που θα καθόριζε την παρουσία ή όχι του κορονοϊού της Wuhan, ακόμη και πριν από τη δημοσίευση της μελέτης.

Όπως επισημαίνουν οι ομότιμοι αναθεωρητές, για ένα θέμα τόσο περίπλοκο και σημαντικό για την παγκόσμια υγεία και ασφάλεια, δεν είναι δυνατή μια σοβαρή  «αξιολόγηση από ομοτίμους» από τουλάχιστον δύο ειδικούς στον τομέα εντός 24 ωρών. Οι επιστήμονες επικριτές επισημαίνουν ότι ο Drosten και ο συν-συγγραφέας του, Dr. Chantal Reusken, δεν γνωστοποίησαν, ως όφειλαν, μια έντονη σύγκρουση συμφερόντων. Και οι δύο ήταν επίσης μέλη του συντακτικού συμβουλίου της  Eurosurveillance. Επιπλέον,  όπως αναφέρθηκε από το BBC και το Google Statistics, στις 21 Ιανουαρίου υπήρχαν συνολικά έξι(6) θάνατοι παγκοσμίως από τον ιό Wuhan.. 

Η ομάδα των αναθεωρητών επιστημόνων ερωτά «Γιατί οι συγγραφείς της μελέτης υπέθεσαν ότι υφίσταται μια πρόκληση για τα εργαστήρια της δημόσιας υγείας, ενώ δεν υπήρχαν ουσιαστικά στοιχεία εκείνη την εποχή που να δείχνουν ότι το ξέσπασμα ήταν πιο διαδεδομένο από ό, τι αρχικά θεωρήθηκε;» 

Ένας άλλος συν-συγγραφέας του μελέτης Drosten που παρέσχεσε κάλυψη φαινομενικής επιστημονικής αξιοπιστίας στη μέθοδο PCR - Drosten ήταν επικεφαλής της εταιρείας που ανέπτυξε το τεστ που πωλείται σήμερα στην Παγκόσμια Αγορά κατά εκατοντάδες εκατομμύρια, με τις ευλογίες του ΠΟΥ, ο Olfert Landt (δείτε την φωτο), της Tib-Molbiol στο Βερολίνο, αλλά ούτε ο Landt γνωστοποίησε το σχετικό γεγονός στην μελέτη Drosten.


Σίγουρα τίποτα δεν είναι ύποπτο ή ανάρμοστο εδώ, ή όχι;

Θα ήταν σημαντικό να γνωρίζαμε εάν ο Drosten, ο επικεφαλής, επιστημονικός σύμβουλος της Merkel, για τη COVID-19, ο de facto «Tony Fauci» της Γερμανίας λαμβάνει ένα ποσοστό για κάθε τεστ που πωλείται από την Tib-Molbiol στην παγκόσμια συμφωνία μάρκετινγκ με τη Roche.

Ψευδώς θετικά;

Από τα τέλη Ιανουαρίου 2020, τα παγκόσμια συστημικά μέσα ενημέρωσης μας βομβάρδιζαν όλους με τρομακτικές ωριαίες ενημερώσεις σχετικά με τον «συνολικό αριθμό κρουσμάτων από τον κορονοϊό». Συνήθως απλώς προσέθεταν κάθε ημερήσια αύξηση σε ένα παγκόσμιο σύνολο «επιβεβαιωμένων κρουσμάτων», με τον αριθμό αυτό, σήμερα, να είναι μεγαλύτερος των 66 εκατομμυρίων. 

Είναι ανησυχητικό, αλλά όπως επισημαίνουν ο Pieter Borger και οι συνάδελφοί του επιστημονικοί συνεργάτες, ο αριθμός των «επιβεβαιωμένων κρουσμάτων» είναι μια ανοησία. Γιατί;

Η έκθεση Borger προσδιορίζει «δέκα μοιραία προβλήματα» της μελέτης Drosten του περασμένου Ιανουαρίου. Εδώ θα αναφέρουμε τα πιο εξόφθαλμα που μπορούν εύκολα να γίνουν κατανοητά από τους περισσότερους ανθρώπους χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις.

Η μελέτη Drosten & co. παρέδωσε συγκεχυμένες μη καθορισμένες αλληλουχίες εκκινητών και ανιχνευτών. Η ομάδα των αναθεωρητών επιστημόνων σημειώνει:

«Αυτός ο μεγάλος αριθμός παραλλαγών όχι μόνο είναι ασυνήθιστος, αλλά είναι επίσης πολύ συγκεχυμένος για τα εργαστήρια. Αυτές οι έξι απροσδιόριστες θέσεις θα μπορούσαν εύκολα να οδηγήσουν στο σχεδιασμό πολλών διαφορετικών εναλλακτικών αλληλουχιών εκκινητών που δεν σχετίζονται με το SARS-CoV-2…η συγκεχυμένη μη ειδική περιγραφή στη μελέτη Corman-Drosten δεν είναι κατάλληλη ως Τυποποιημένη Διαδικασία Λειτουργίας-ΤΔΛ, καθιστώντας το τεστ ακατάλληλο ως ειδικό διαγνωστικό εργαλείο για τον εντοπισμό του ιού SARS-CoV2.Αυτές οι απροσδιόριστες θέσεις θα έπρεπε να είχαν σχεδιαστεί κατηγορηματικά.»

Προσθέτουν ακόμα:

«Το RT-PCR δεν συνιστάται για πρωτογενή διάγνωση λοίμωξης.  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το τεστ RT-PCR που χρησιμοποιείται στην κλινική ρουτίνα για την ανίχνευση του COVID-19 δεν ενδείκνυται για διάγνωση COVID-19 σε κανονιστική  βάση

Κύκλοι ενίσχυσης

Αλλά αυτό που είναι πιο επιβαρυντικό για τον Drosten είναι το γεγονός ότι δεν ανέφερε πουθενά ότι μια δοκιμή είναι θετική ή αρνητική, ή ποια κριτήρια ορίζουν ένα θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα! 

Η έκθεση Borger σημειώνει: «Αυτοί οι τύποι ιολογικών διαγνωστικών δοκιμών πρέπει να βασίζονται σε μια Τυποποιημένη Διαδικασία Λειτουργίας SOP, συμπεριλαμβανομένου ενός επικυρωμένου και σταθερού αριθμού κύκλων PCR (τιμή Ct) μετά τους οποίους ένα δείγμα θεωρείται θετικό ή αρνητικό. Η  μέγιστη λογικά αξιόπιστη  τιμή Ct είναι 30 κύκλοι. Πάνω από ένα Ct των 35 κύκλων, πρέπει να αναμένεται ταχέως αυξανόμενος αριθμός ψευδών θετικών… επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι μόνο μη μολυσματικοί (νεκροί) ιοί ανιχνεύονται με τιμές Ct 35. »  (η έμφαση προστέθηκε).

Ο ΠΟΥ και ο Drosten προτείνουν Ct 45 κύκλων και, σύμφωνα με πληροφορίες, προς το παρόν το δέχονται και το ακολουθούν και οι Γερμανοί αξιωματούχοι υγείας. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι καθώς ο αριθμός των δοκιμών αυξάνεται κατά την έναρξη της εποχής της χειμερινής γρίπης, τα PCR «θετικά» στη Γερμανία και αλλού εκρήγνυνται. Όπως επισημαίνουν οι αναθεωρητές ομότιμοι συγγραφείς, εάν οι υγειονομικές αρχές καθορίσουν το μέγιστο στους 35 κύκλους, ο αριθμός των «θετικών» σε κορονοϊό θα ήταν μόνον, λιγότερο από το 3% του υφισταμένου αριθμού! 

Σημειώνουν ότι: «ένα αναλυτικό αποτέλεσμα με τιμή Ct 45 είναι επιστημονικά και διαγνωστικά απολύτως χωρίς νόημα (μια λογική τιμή Ct δεν πρέπει να υπερβαίνει το 30). Όλα αυτά πρέπει να κοινοποιούνται πολύ καθαρά.

Είναι σημαντικό λάθος το γεγονός ότι η εργασία Corman-Drosten δεν αναφέρει τη μέγιστη τιμή Ct στην οποία ένα δείγμα μπορεί να θεωρηθεί αναμφίβολα ως θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα του τεστ. Αυτό το σημαντικό όριο κύκλων δεν καθορίζεται επίσης σε καμία από τις εν συνεχεία εκδόσεις μέχρι σήμερα.» 

Οι συγγραφείς προσθέτουν:

«Το γεγονός ότι αυτά τα προϊόντα PCR δεν έχουν επικυρωθεί σε μοριακό επίπεδο είναι ένα άλλο εντυπωσιακό σφάλμα του πρωτοκόλλου, καθιστώντας κάθε τεστ που βασίζεται σε αυτό άχρηστο ως ειδικό διαγνωστικό εργαλείο για τον εντοπισμό του ιού SARS-CoV-2.» ( Η έμφαση έμφαση ).

Σε απλή γλώσσα, ολόκληρο το οικοδόμημα του ιδρύματος Gates, της κυβέρνησης Merkel, του ΠΟΥ και του WEF, καθώς και η περίπτωση για τα de facto αναγκαστικά μη δοκιμασμένα εμβόλια, στηρίζεται στα αποτελέσματα ενός τεστ PCR για τον κορονοϊό που δεν αξίζει ούτε μια οκά φασόλια. Το τεστ των Drosten και του ΠΟΥ WHO είναι, λίγο πολύ, επιστημονικά σκουπίδια χάλια.

Μήπως ακόμα, λείπει η απόδειξη ότι είναι Doctor;

Αυτή η κριτική-κόλαφος από είκοσι τρεις κορυφαίους επιστήμονες στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων επιστημόνων που έχουν διπλώματα ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται με την PCR, την απομόνωση και την αλληλουχία DNA, και έναν πρώην επικεφαλής επιστήμονα της Pfizer, είναι καταδικαστική, αλλά όχι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα ο καθηγητής Dr. Christian Drosten. Αυτός και οι αξιωματούχοι του Πανεπιστημίου Goethe της Φρανκφούρτης, όπου ισχυρίζεται ότι έλαβε το διδακτορικό του το 2003, κατηγορούνται για απάτη πλαστού πτυχίου.

Σύμφωνα με τον Δρ.Markus Kühbacher , έναν ερευνητή που ειδικεύεται στην ακαδημαϊκή απάτη όπως η λογοκλοπή στις διατριβές, η διατριβή του Dr.Drosten, σύμφωνα με το νόμο, πρέπει να κατατεθεί σε ορισμένη ημερομηνία στις ακαδημαϊκές αρχές του Πανεπιστημίου του, οι οποίοι στη συνέχεια υπογράφουν μια νομική φόρμα, το Revisionsschein , που πιστοποιείται με την υπογραφή και την σφραγίδα του Πανεπιστημίου και ημερομηνία, με τον τίτλο και τον συγγραφέα της διατριβής, για αποστολή στο αρχείο του Πανεπιστημίου. Με αυτό, αρχειοθετούνται τρία πρωτότυπα αντίγραφα της διατριβής.

Ο Kühbacher κατηγορεί το Πανεπιστήμιο Goethe ότι είναι ένοχο του εγκλήματος της συγκάλυψης αφού ψευδώς ισχυρίστηκε ότι το  Revisionsschein, του Drosten είχε κατατεθεί. Ο εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου αναγκάστηκε αργότερα να παραδεχτεί ότι δεν κατατέθηκε, τουλάχιστον δεν εντοπίστηκε από αυτούς. Επιπλέον, από τα τρία υποχρεωτικά αντίγραφα της διατριβής του Drosten, εξαιρετικά συναφή, δεδομένης της παγκόσμιας σημασίας του ρόλου του Drosten στην υπόθεση του κορονοϊού, δύο αντίγραφα έχουν «εξαφανιστεί» και το  μόνο αντίγραφο έχει υποστεί ζημιά στο νερό. Ο Kühbacher λέει ότι ο Drosten πιθανότατα θα αντιμετωπίσει δικαστικές κατηγορίες για κατοχή ψευδούς τίτλου διδακτορικού τίτλου .

Ανεξάρτητα από αυτό, είναι γεγονός ότι έχει υποβληθεί χωριστή νομική διαδικασία στο Βερολίνο εναντίον δύο ατόμων που είναι υπεύθυνα για έναν γερμανικό ιστότοπο μέσων μαζικής ενημέρωσης, το Volksverpetzer.de, για συκοφαντία και δυσφήμιση, που υπέβαλε ένας γνωστός επικριτής του χειρισμού της όλης υπόθεσης του κορονοϊού, Γερμανός ιατρός, ο Δρ.Wolfgang Wodarg (φωτογραφία). Η δικαστική αγωγή απαιτεί από τους εναγόμενους αποζημίωση 250.000 ευρώ για δυσφήμιση χαρακτήρα και ηθική βλάβη σε βάρος του Wodarg από τους κατηγορούμενους διαχειριστές του ιστοτόπου, καθώς και κατά άλλων γερμανικών μέσων ενημέρωσης, ισχυριζόμενοι με δόλο και χωρίς απόδειξη, δυσφήμισαν τον Wodarg, αποκαλώντας τον «αρνητή του κορονοϊού» ψευδώς αποκαλώντας τον «δεξιό εξτρεμιστή (είναι δια βίου πρώην μέλος του κοινοβουλίου του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος) και πολλές άλλες ψευδείς και βλαπτικές κατηγορίες .



Ο δικηγόρος του Δρ.Wodarg είναι ένας πολύ γνωστός Γερμανός-Αμερικανός δικηγόρος, ο  Δρ.Reiner Fuellmich (ER: απεικονίζεται παρακάτω από μια ιστορία που δημοσιεύσαμε εδώ). 

Στα δικόγραφα του εναντίον των κατηγορουμένων, ο Fuellmich συμπεριλαμβάνει αυτούσια τη κριτική-κόλαφο κατά του τεστ Drosten για τον κορονοϊό του Dr. Pieter Borger et al που αναφέραμε παραπάνω. Αυτό ουσιαστικά αναγκάζει τους κατηγορούμενους να αντικρούσουν την εργασία αναθεώρησης του Dr. Pieter Borger et al. Είναι ένα σημαντικό βήμα στο δρόμο για την ανατροπή ολόκληρης της απάτης των τεστ PCR για τη COVID-19 του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

 Ήδη ένα εφετείο στη Λισαβόνα στη Πορτογαλία αποφάσισε στις 11 Νοεμβρίου ότι το τεστ PCR των Drosten και του ΠΟΥ δεν είναι κατάλληλο για την ανίχνευση λοίμωξης από κορονοϊούς και ότι δεν υπήρχε αιτιολογική βάση για την πολιτική απόφαση επιβολής εθνικών ή μερικών Απαγορευτικών. (ER: δείτε τους παρακάτω συνδέσμους)


Εάν οι επιπτώσεις δεν ήταν τόσο θανατηφόρες για την ανθρωπότητα, όλα αυτά θα μπορούσαν να ήταν συστατικά για μια κωμωδία του θεάτρου του παράλογου. 

Ο Τσάρος της παγκόσμιας υγείας, επικεφαλής του ΠΟΥ, Tedros, δεν είναι γιατρός, του οποίου ο ΠΟΥ χρηματοδοτείται μαζικά από έναν διευθυντή υπολογιστών που είχε εγκαταλείψει το κολλέγιο, τον Γκέιτς, ο οποίος συμβουλεύει επίσης την κυβέρνηση της Μέρκελ για τα μέτρα λαμβάνει για τη COVID-19.

Η κυβέρνηση της Μέρκελ χρησιμοποιεί το τεστ PCR-Drosten και τον ίδιο τον Drosten ως «πάνσοφο» εμπειρογνώμονα για να επιβάλει τις πιο δρακόντειες απαγορεύσεις στην οικονομία επιφέροντας τεράστιες καταστροφές εν καιρώ ειρήνης. 

Ο υπουργός Υγείας της, Jens Spahn (φωτογραφία), είναι πρώην τραπεζίτης που δεν έχει πτυχίο ιατρικής, αλλά μόνο θητεία ως λομπίστας για τη Big Pharma

Ο επικεφαλής του γερμανικού CDC, που ονομάζεται Ινστιτούτο Robert Koch, Lothar Wieler , δεν είναι ιολόγος αλλά κτηνίατρος..

Με αυτή τη «παρέα», οι Γερμανοί βλέπουν τη ζωή τους να καταστρέφεται από τα Απαγορευτικά (lockdowns) και τα κοινωνικά περιοριστικά μέτρα που δεν είχαν φανταστεί ποτέ. Υπάρχουν επιστήμες και επιστήμες. Ωστόσο, όταν δεν ισχύει ότι όλες οι επιστήμες είναι έγκυρες, τότε έχουμε Ψευδοεπιστήμη.

************

Πηγή

Ο F. William Engdahl  είναι στρατηγικός σύμβουλος κινδύνων και λέκτορας, κατέχει πτυχίο πολιτικής από το Πανεπιστήμιο του Princeton  και είναι συγγραφέας με τις καλύτερες πωλήσεις για το πετρέλαιο και τη γεωπολιτική, αποκλειστικά για το διαδικτυακό περιοδικό "New Eastern Outlook" όπου δημοσιεύτηκε αρχικά αυτό το άρθρο.

ER Editor: Εδώ παραθέτουμε σειρά πρόσφατων άρθρων σχετικά με την απάτη του τεστ PCR και των πλαστών και κατασκευασμένων στατιστικών:

 

Δικτυογραφία:

[1].--Coronavirus Scandal Breaking in Merkel’s Germany Over Drosten PCR Test | Europe Reloaded  https://www.europereloaded.com/coronavirus-scandal-breaking-in-merkels-germany-false-positives-and-the-drosten-pcr-test/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου