Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 30, 2021

Σε απόγνωση οι συντάκτες της Ελεύθερης Ώρας μετά την είδηση ότι δεν θα επισκεφθεί την Ελλάδα ο Βλαντίμιρ Πούτιν

 

Στα πρόθυρα κατάρρευσης βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες οι συντάκτες της εφημερίδας

Ελεύθερη Ώρα μετά την είδηση ότι ο Βλάντιμιρ Πούτιν δεν θα παραστεί τελικά στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η είδηση έπεσε σαν ορθόδοξη βόμβα στα γραφεία της εφημερίδας, με πολλούς συντάκτες να ξεσπάνε σε λυγμούς.


«Δηλαδή δεν θα συμμετέχουν στην παρέλαση οι αντιβαρυτικές κοσμοφαίρες που θα μας βοηθήσουν να πάρουμε πίσω την Πόλη και θα ψεκάσουν με αγιασμό τους τηλεκατευθυνόμενους ραββίνους του Σόρος που περιφέρονται στην Αθήνα και μας εμβολιάζουν με το ζόρι, όπως προφήτευσε ο Γέρων Εφραίμ της Αριζόνα;» είπε απαρηγόρητος ένας συντάκτης.

«Πώς μας προδίδει έτσι το Ξανθό Γένος. Βλαντίμιρ, Βλαντίμιρ, γιατί μας εγκατέλειψες;» είπε χτυπώντας το στήθος του ένας άλλος.


Αποκαρδιωμένος και ο Κυριάκος Βελόπουλος

Αποκαρδιωμένος από την μη έλευση του Ρώσου προέδρου εμφανίστηκε και ο εκπρόσωπος του Καραφλού Γένους της χώρας μας και κάτοχος της μυστικής συνταγής της ρώσικης σαλάτας που φυλάσσεται στο Κρεμλίνο, Κυριάκος Βελόπουλος.


Σε δηλώσεις του, ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης χαρακτήρισε «πλήγμα για την Ελλάδα την μη έλευση του πολυχρονεμένου ομόθρησκου και μέγα προστάτη του ελληνικού Έθνους, μεγάλη η χάρη του» κυρίως, όπως είπε, γιατί είχε σκοπό να του αφιερώσει το νέο του βιβλίο «Σαλάτες και Αλοιφές της Ορθοδοξίας» που θεραπεύουν τα πάντα, από τριχόπτωση μέχρι να το να βρεις ξένες παντόφλες κάτω από το κρεβάτι σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου