Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 19, 2021

H Ανάρτηση Του Αρκά Για Τις «Εύκολες» Γυναίκες Που Μετα Το Σαλο Που Δημιούργησε Κατέβασε Αρον Αρον

To ένα μετά το άλλο έρχονται τα ολισθήματα για τον δημοφιλή δημιουργό Αρκά, αφού μετά το κατέβασμα του σκίτσου για τα εμβόλια, χτες κατέβασε άλλη μία άτυχη ανάρτησή του για τον σχολιασμό της επικαιρότητας μετά τις πολλές αντιδράσεις που έφερε στα σχόλιά της.

Ο σκιτσογράφος εν μέσω αποκαλύψεων για υποθέσεις βιασμών και σεξουαλικών παρενοχλήσεων, με πρώτη την καταγγελία της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου, αποφάσισε να ανεβάσει ξανά ένα από τα παλιά του σκίτσα.

Πιο συγκεκριμένα ανέβασε υπό τη μορφή slide show ένα από τα κλασικά του σκίτσα από το άλμπουμ «Ξυπνάς μέσα μου το ζώο» στο οποίο παρουσιάζονται να συζητούν δύο τάρανδοι, με τη θηλυκιά να απευθύνεται στο αρσενικό και να του λέει «Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είμαι εύκολη;». Στο ίδιο σκίτσο φαίνονται ίχνη από άλλους ταράνδους να φεύγουν προς διάφορες κατευθύνσεις ακριβώς πίσω από την καθισμένη τάρανδο.

Οι αντιδράσεις ήταν άμεσες και στα σχόλια, εκτός από τους φανατικούς υποστηρικτές του οι οποίοι δε βρήκαν κάτι το μεμπτό, με πολλά από αυτά να κατακρίνουν τους διαχειριστές της σελίδας για την επιλογή του σκίτσου σε μία τέτοια επικαιρότητα αποκαλύψεων.


Το σκίτσο μετά τις αντιδράσεις κατέβηκε και ο σύνδεσμός του έδειχνε λίγη ώρα μετά ότι η ανάρτηση αφαιρέθηκε από τους διαχειριστές της.






instanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου