Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 17, 2021

Έχω βγει απ’ τα ρούχα μου…

 Γράφει ο Απόστολος Τσιμογιάννης

Μπρόκολα, λάχανα, αγγούρια κ.α.

ζαρζαβατικά μπορούν σύμφωνα με μελέτη του ΟΗΕ, να αξιοποιηθούν για βιοκαύσιμο στα αεροπλάνα. Και για να θυμηθούμε την ταινία με το Κούρκουλο που δούλευε στο μηχανοστάσιο πλοίου που εξερράγη : «…όχι άλλο κάρβουνο, φτάνει…», εμείς θα λέμε : «…όχι άλλα αγγούρια…έλεος , μας έχετε πεθάνει…».

Πιάσανε λέει στο Πειραιά, κοντέινερ με μπανάνες , όπου έκρυβαν κοκαΐνη. Προχτές πήρα κάτι μπανάνες σε προσφορά και έτρωγα χωρίς να μπορώ να σταματήσω..

Λες να ;;;; Μπα δε νομίζω. Μάλλον επειδή τελείωσα τη δίαιτα της μπανάνας…. (τρως τα πάντα εκτός από μπανάνες).

Ο Μπάïντεν, αφού τακτοποίησε το θέμα των διεμφυλικών στο στρατό, ρυθμίζει και το θέμα των τρανσέξουαλ αθλητών. Επιτέλους ! Αυτά είναι διαχρονικά προβλήματα που οδεύουν προς το τέλος τους , το τέλος του δυτικού πολιτισμού, που έσπασε πλέον το φράγμα των 5G. Μετά αναρωτιόμαστε γιατί επελαύνουν οι Κινέζοι.

Πολιτική στα εξωτερικά δεν έχουν ακόμα καταλήξει, μάλλον θα ακολουθήσουν τον Πομπέο. Αλλά αυτό δεν ήταν προτεραιότητα.

Αλήθεια η Αμερική υπάρχει ; Μαθαίνω για 100.000 νεκρούς το τελευταίο μήνα του Μπάïντεν. Εδώ τα ΜΜΕ δεν λένε κουβέντα !!! Επί Τράμπ μαθαίναμε κάθε μέρα, ανατριχιαστικές…λεπτομέρειες με αρκετή δόση υπερβολής. Τόση δουλικότητα ;

Εχω βγεί απ’ τα ρούχα μου. Επιστρέφω σε λίγο…

Ο Τζόζεφ Μπάïντεν αποκάλεσε τον Πούτιν «φονιά». Απαράδεκτο σε επίπεδο αρχηγών κρατών. Παλιά εμείς οι αριστεροί (?) ξέραμε , Αμερικάνοι φονιάδες των λαών. Επειδή όμως ο Βλαδίμηρος είναι Άντρας κανονικός δε σηκώνει πουτινιές… Του ευχήθηκε να έχει καλή υγεία.

Την επόμενη μέρα , ανεβαίνοντας στο προεδρικό αεροπλάνο ο Μπάïντεν, σκόνταψε κι’ έπεσε. Αφού ξέρει ότι ο Βλαδίμηρος είναι γαλανομάτης και ματιάζει.. Εκτός αυτού έβαλε το κολαούζο του, τον Ερντογάν να του διαβάσει κομμάτια απ’ το κοράνι.

Επιτέλους από σήμερα επιτρέπεται το ψάρεμα. Όλα τα καμάκια στους δρόμους και στους αρχαιολογικούς χώρους, που κι’ αυτοί ανοίγουν.

Αγάπη, φεύγω για ψάρεμα. Μα εσύ δεν έχεις καλάμι. Δεν πειράζει , θα φέρει ο Μάκης. Θα μείνουμε λίγο παραπάνω παραλία, να ψήσουμε επιτόπου, εσείς φάτε. Και δρόμο για να βρεθεί με τη γκομενίτσα. Τώρα αυτή, μάλλον 4, για βοήθεια σε ηλικιωμένο….

Σας δίνω οδηγίες από το γαστρονόμο για τα ψάρια εποχής για να μην εκτεθείτε.

Εμβολιάστηκε πρόσφατα και ο Μπόρις Τζόνσον. Ερωτώμενος για την εμπειρία δήλωσε «…ήταν πολύ καλό και με ωραία γεύση, μανταρίνι. Το συνιστώ σε όλους».

Εννέα πρωθυπουργοί συνιστούν τον εμβολιασμό, με πρώτο το Κυριάκο, που μας έκανε και επίδειξη κορμάρας, ο νάρκισσος !

Ο Μητσοτάκης διάβασα θα συγκροτήσει επιτροπή για να χαράξει ΕΘΝΙΚΗ στρατηγική για την ισότητα, προστασία και δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ.

Μεγαλεπήβολα σχέδια, Εθνική στρατηγική !!! Έχω μείνει ενεός. Τελικά μας την έφερε από πίσω…

Μητσοτάκη άρχοντα πάρε μας τα υπάρχοντα. Για την υφ@@@τρηπίδα… κουβέντα. Λιγνάδη ζεις εσύ μας οδηγείς.

Η Παλόμα υπουργός και η Κοντσίτα στρατηγός.

Φόρτσα Ιτάλια, άστα λα βίστα, Βίβα Ρόμα, ντου από παντού, από πίσω κι’ από μπρος ίδιος είναι ο καημός…

Ωχ, μάλλον άρχισα να ρετάρω….

Τι ζούμε Θεέ μου ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου