Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 21, 2021

😂😂😂 Νέο διάγγελμα Μητσοτάκη, αναμένεται να ανακοινώσει την σταδιακή κατάργηση των διαγγελμάτων

Την σταδιακή άρση του μέτρου της πραγματοποίησης διαγγελμάτων αναμένεται να ανακοινώσει στο σημερινό του διάγγελμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με πληροφορίες από το Μαξίμου.
Στο νέο διάγγελμα, ο πρωθυπουργός αναμένεται να ενημερώσει τους Έλληνες ότι σκοπεύει να πραγματοποιήσει ένα-δυο διαγγέλματα το πολύ ακόμα. Ωστόσο, όπως τονίζεται, το μέτρο είναι πιθανόν να επανεξεταστεί, αν κριθεί ότι απαιτούνται νέα διαγγέλματα.


 
Η ανακοίνωση της σταδιακής κατάργησης των διαγγελμάτων είναι μια κίνηση που αναμένεται να ανακουφίσει σημαντικά τους πολίτες, καθώς ο πρωθυπουργός έχει πραγματοποιήσει περισσότερα διαγγέλματα από όλους τους προηγούμενους πρωθυπουργούς της χώρας μαζεμένους.

Μάλιστα, πολλοί πολίτες έχουν εκφράσει φόβους ότι μπορεί να αρχίσει να τους χτυπάει τα κουδούνια και να τους διαβάζει τα διαγγέλματα από το θυροτηλέφωνο.


 
Υπενθυμίζεται ότι μετά από παλαιότερο διάγγελμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προκαλέσει τρόμο σε ζευγάρι σε περιοχή της Αττικής, όταν πετάχτηκε αιφνιδιαστικά από τη ντουλάπα τους και άρχισε να τους εξηγεί γιατί η εβδομάδα ήταν κρίσιμη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου