Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 20, 2021

Εξωγήινοι Έχτισαν την Μεγάλη Πυραμίδα και Άφησαν ως Απόδειξη ένα Ζωτικό Στοιχείο

Οι πυραμίδες που υπάρχουν και έχουν βρεθεί στον πλανήτη μας σε πάρα πολλά σημεία του, χτισμένες

από αρχαίους πολιτισμούς, σίγουρα δεν μπορεί να είναι τυχαίες. Ούτε ως προς την τοποθεσία, ούτε ως προς τον σχεδιασμό, ούτε ως προς την χρήση τους, ούτε ως προς όλα εκείνα που έχουν κοινά μεταξύ τους.


Αν και γενικότερα οι πυραμίδες που άφησαν πίσω τους οι αρχαίοι πολιτισμοί αποτελούν μία σειρά από μυστήρια, το μεγαλύτερο όλων, μακράν, εντοπίζεται σε εκείνη που ξεχωρίζει στο οροπέδιο της Γκίζας. Η Πυραμίδα του Χέοπα ή Μεγάλη Πυραμίδα, συγκεντρώνει επάνω της όλα εκείνα τα φώτα που προσπαθούν να εξιχνιάσουν τα μυστικά που κρύβει.

Αναπάντητα είναι τα ερωτήματα, ως προς τον τρόπο που φτιάχτηκε, στο πως μεταφέρθηκαν και ανυψώθηκαν τόνοι μεγάλιθων, πως κόπηκαν με τέτοια ακρίβεια; Ποιοί το έκαναν αυτό; Για ποιό λόγο επιλέχτηκε το συγκεκριμένο σημείο της Γης. Πως γνώριζαν για τς περίεργες ιδιότητες της πυραμίδας στο εσωτερικό της; Και τα ερωτήματα δεν σταματούν εδώ.


Κανείς ιστορικός ή αρχαιολόγος δεν έχει καταφέρει να δώσει πειστικές απαντήσεις που να μην δημιουργεί νέα κενά και νέα ερωτηματικά. Όπου, λοιπόν, δεν υπάρχουν λογικές εξηγήσεις, εισχωρούν οι λεγόμενες θεωρίες συνωμοσίας, όπου πραγματικά έχουν την λύση για όλα, ασχέτως αν πραγματικά είναι αυτή η λύση που προτείνουν ή όχι.


Μία από αυτές τις θεωρίες είναι και η λεγόμενη των Αρχαίων Αστροναυτών. Ότι δηλαδή,  ήρθαν στην Γη πολιτισμοί από τα άστρα (ή από άλλα μέρη της Γης) οι οποίοι έφεραν την γνώση και την τεχνολογία, τα οποία και δίδαξαν στους ανθρώπους που βρήκαν εδώ (ή τους έφεραν μαζί τους).


Με βάση την θεωρία αυτή, οι εξωγήινοι είναι αυτοί που οικοδόμησαν την Μεγάλη Πυραμίδα. Κι αν ως τώρα δεν υπήρχε κάποια απόδειξη που να ενισχύει την εικασία, τώρα φαίνεται πως εντοπίστηκε. Σύμφωνα με την dailystar.co.uk, οι εξωγήινοι έκτισαν την Πυραμίδα και άφησαν πίσω τους ένα ζωτικό ίχνος το οποίο αποτελεί και την απόδειξη.


Οι ερευνητές πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι άφησαν μια μεγαλειώδη ένδειξη στο σχεδιασμό της Μεγάλης Πυραμίδας, στη Γκίζα της Αιγύπτου. Και αυτή βρίσκεται στις συντεταγμένες της. Προσοχή, γιατί δεν είναι αυτό που, ίσως, νομίζετε. 

Στις μέρες μας, οι περισσότεροι θα έχουν ακούσει ότι η ταχύτητα του φωτός είναι περίπου τριακόσιες χιλιάδες μέτρα το δευτερόλεπτο στο κενό. Ελάχιστοι, όμως, γνωρίζουν με ακρίβεια ότι η ταχύτητα αυτή είναι 299.792.458 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Ε, και; Θα σκεφτείτε. Τι σχέση έχει αυτός ο αριθμός με την Μεγάλη Πυραμίδα; Κι όμως. Για σκεφτείτε καλύτερα μόλις μάθετε ότι οι γεωγραφικές συντεταγμένες της Πυραμίδας είναι 29.9792458 ° Ν.

 Περίεργο δεν είναι; Οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να μετρήσουν την ταχύτητα του φωτός με αυτή την ακρίβεια μέχρι το 1950. Πόσο μάλλον οι αρχαίοι Αιγύπτιοι και εν γένει οι αρχαίοι πολιτισμοί. Αν οι αρχαίοι άνθρωποι ήταν όπως τους φαντάζεται ο εκάστοτε συντηρητικός ακαδημαϊκός, τότε αποκλείεται να γνώριζαν όχι μόνο την ταχύτητα του φωτός αλλά και τις συντεταγμένες που την έκτισαν.


Ακόμα κι αν είχαν την δυνατότητα να μεταφέρουν τεράστιους ογκόλιθους που ζυγίζουν τόνους. Ακόμα κι αν μπορούσαν με κάποιο πρωτόγονο τρόπο να τους σηκώσουν για να τους τοποθετήσουν στην θέση που έπρεπε… ε, είναι λίγο απίθανο να γνώριζαν με ακρίβεια τέτοιες λεπτομέρειες χωρίς ένα πολύ ιδιαίτερο εξοπλισμό.


Αυτή η εντυπωσιακή ομοιότητα είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτή ως σύμπτωση. Οι θεωρητικοί ερευνητές είναι πεπεισμένοι, πλέον, ότι η Μεγάλη Πυραμίδα κατασκευάστηκε από εξωγήινους που ονομάζουν «αρχαίους αστροναύτες». Εσείς τι πιστεύετε;



πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου