Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 16, 2021

Μήνυμα του Γαλαξιακού Συμβουλίου για τις αλλαγές που η ανθρωπότητα πρόκειται να περάσει

Εμείς από τα αστρικά συστήματα και τους πλανήτες του Γαλαξιακού Συμβουλίου είμαστε η οικογένεια σας και οι φίλοι σας. Είμαστε εδώ για

να σας ενημερώσουμε πως ο πλανήτης Γη (Terra) και όλοι οι άνθρωποι της πρόκειται να περάσετε από σημαντικές αλλαγές,ένα σημαντικό στάδιο ανάπτυξης, μία μετατόπιση των δονήσεων σας η οποία ονομάζεται “Ανάληψη” (Ascension).

Πρόκειται για μία εντελώς νέα δόνηση, μία νέα ανώτερη συνείδηση και επίγνωση, μία νέα ύπαρξη … για πρώτη φορά στην ιστορία του πλανήτη σας.


Στο σύνολο της αυτή η εμπειρία θα είναι για εσάς ένας καθαρισμός, μία αναγέννηση, ένας μετασχηματισμός. Θα περιλαμβάνει μία μετάβαση. Το πιο σημαντικό για εσάς τους ανθρώπους του πλανήτη Γη είναι πως θα αποτελέσει μία νέα αρχή, ένα καινούριο ξεκίνημα. Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβετε πως αυτό είναι απλά ένα φυσικό εξελικτικό βήμα.


Αν και η διαδικασία έχει ήδη αρχίσει, η Γη πρόκειται να μετασχηματιστεί στο εγγύς μέλλον από την υπάρχουσα οργανική, στερεάς μορφής ύλη της 3ης διάστασης … στα υψηλότερα επίπεδα μιας τετραδιάστατης κρυσταλλικής λεπτής ουσίας ύλης της πραγματικότητας της 4ης διάστασης/πυκνότητας και να συντονιστεί στον δονητικό ρυθμό μίας ταχύτερης συχνότητας από την παρούσα συχνότητα στη Γη … καθώς το ηλιακό σας σύστημα διασχίζει την γαλαξιακή ζώνη του ισημερινού επιπέδου του Γαλαξία.


Συνολικά, αυτή η νέα περιοχή των τεσσάρων και υψηλότερων διαστάσεων, είναι ένας χώρος όπου η ύλη έχει πολύ μικρότερη πυκνότητα και βάρος, μία περιοχή πολύ ταχύτερης και υψηλότερης συχνότητας ενεργειακών δονήσεων. Είναι επίσης μία διάσταση όπου ο χρόνος δεν θα κρατά πλέον δέσμιους τους ανθρώπους της Γης. Από μια τετραδιάστατη οπτική – ο χρόνος δεν υπάρχει.

Επιπλέον, σε αυτή την περιοχή τετρασδιάτατου χώρου υπάρχει μία «μαύρη τρύπα» με πολύ φορτισμένες μαγνητικές ενέργειες στον πυρήνα της. Το ηλιακό σύστημα της Γης και ο πλανήτης Γη κατά την είσοδο τους σε αυτή της ζώνη θα συναντήσουν τις πολύ φορτισμένες μαγνητικές ενέργειες αυτής της «μαύρης τρύπας» και θα αισθανθούν την επίδραση της. Μερικοί από τους γήινους επιστήμονες και αστροφυσικούς, αποκαλούν αυτή την περιοχή στην οποία εισέρχεστε – ένα διαστρικό σύννεφο ενέργειας, ένα Γαλαξιακό Ενεργειακό Κύμα.


Η επιτάχυνση του ηλιακού σας συστήματος και των πλανητών του, συμπεριλαμβανομένης της Γης, λόγω της ταχύτερης και υψηλότερης συχνότητας δόνησης της εν λόγω περιοχής και η ανέλιξη του στην τέταρτη διάσταση έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση συνεχόμενων γεωφυσικών γεγονότων και επιπρόσθετων αλλαγών στον πλανήτη Γη – αλλαγές οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει από τα μέσα Οκτωβρίου του 2011.


Μόλις η Γη δονηθεί στα ανώτερα επίπεδα της τέταρτης διάστασης, οι εναπομείναντες αισθανόμενοι κάτοικοι της Γης, συμπεριλαμβανομένων όλων των ζώων και των ανθρώπων, θα αλλάξουν για πάντα. Η στιγμή της αλλαγής στην τετραδιάστατη ανθρώπινη ζωή θα συμβεί με το «ανοιγόκλεισμα ενός ματιού», τόσο γρήγορα.

Πριν την αλλαγή θα έχουν προηγηθεί πρωτοφανείς, μεγάλης κλίμακας “ηλιακές εκλάμψεις”. Οι βιόσφαιρες του Γαλαξιακού Συμβουλίου και ειδικότερα η βιόσφαιρα μηχανικής, έχουν ήδη δημιουργήσει τους “ανακλαστήρες”, δηλαδή τις ενεργειακές ασπίδες για να προστατεύσουν τη Γη και όλες τις μορφές της ζωής που υπάρχουν μέσα της από το “φτέρνισμα” του ήλιου (solar sneeze), από αυτές τις έντονες, άνευ προηγουμένου, μεγάλης κλίμακας, ηλιακές εκλάμψεις.


Αυτή η προστασία δεν είναι μόνο για τον πλανήτη σας, αλλά και για όλους τους γειτονικούς σας πλανήτες. Όσο για το πότε θα συμβεί αυτό το “φτέρνισμα”, αυτές οι ηλιακές εκλάμψεις, θα είναι “… περίπου μέσα στα επόμενα χρόνια”. Δεν υπάρχει ανάγκη για ανησυχία για τις μορφές ζωής αυτού του πλανήτη, όσον αφορά αυτές τις ηλιακές εκλάμψεις.

Συλλογικά αυτές οι ηλιακές εκλάμψεις θα είναι ένας από τους σημαντικότερους μηχανισμούς ενεργοποίησης της ανοδικής διαδικασίας μετατόπισης αυτού του πλανήτη και των μορφών ζωής του, ώστε να γίνει ένας κόσμος υψηλότερης διαστάσεων. “Εσείς (στη Γη) θα ακολουθήσετε τα δικά σας εξελικτικά μονοπάτια, ανάλογα με τα εξελικτικά προσχέδια των ψυχών σας”.


“Αυτός ο πλανήτης είναι πολύτιμος για το Γαλαξιακό Συμβούλιο και για όλα τα κοινά συμβούλια που συνεργάζονται μαζί του και έχουν ως αποστολή να φροντίσουν τη ζωή της Γης και τη ζωή των ανθρώπων της. Οι πλανήτες των κοντινών σας άστρων συνεργάζονται με το Γαλαξιακό Συμβούλιο και τα κοινά συμβούλια από άλλα αστρικά συστήματα, καθώς αυτοί οι πλανήτες βρίσκονται ήδη σε κατάσταση ύπαρξης υψηλότερων διαστάσεων.


“… Η Γη επιτέλους πλησιάζει” Και, “… Είναι καιρός!” Μετά την αλλαγή, οι άνθρωποι θα εκδηλώσουν μία ποικιλία από φυσικές, πολυαισθητηριακές ικανότητες όπως ποτέ πριν δεν είχαν βιώσει στην ιστορία της Γης. Αυτές οι νέες ικανότητες περιλαμβάνουν: την τηλεπάθεια, την τηλεκίνηση, την τηλεμεταφορά και την αιώρηση. Για όλη τη μετασχηματισμένη ανθρωπότητα και ανθρώπινη συνείδηση, η ανθρώπινη ζωή θα έχει πετύχει ένα κβαντικό άλμα εξέλιξης.


Οι άνθρωποι θα βιώσουν τελικά και θα μάθουν από πρώτο χέρι την αλήθεια, την πραγματικότητα της ψυχής τους και την αληθινή καταγωγή και γέννηση της πνευματικής τους ουσίας. Η τετρασδιάστατη ανθρωπότητα θα βιώσει μία πραγματική πνευματική ζωή με πλήρη αυτογνωσία και επίγνωση, πλήρη ανάκληση της μνήμης, διόραση, ψυχική ενόραση και μεγαλύτερη φυσική αρμονία με τους άλλους.


Αυτό θα περιλαμβάνει μία πλήρη μετατροπή του ηλιακού σας συστήματος. Μία πλήρης μεταμόρφωση της ανθρώπινης φυλής στον πλανήτη Γη. Τώρα πλέον θα έχετε κρυστάλλινα σώματα, υγιή, γεμάτα φώς με σχεδόν αιώνια διάρκεια ζωής. Και έναν όμορφο τρόπο ζωής όπως ποτέ δεν είχατε φανταστεί.


Επίσης, παρακαλούμε να θυμάστε ότι η τέταρτη διάσταση, είναι ένα ταξίδι προς την κατεύθυνση της πλήρους έκφρασης της αγάπης … της αγάπης του εαυτού σας και της αγάπης για τον άλλον. Κατά τη διάρκεια αυτής της εξέλιξης προς την τέταρτη διάσταση προς μία ζωή αγάπης, θυμηθείτε να συγχωρείτε … συγχωρήστε τον εαυτό σας και συγχωρήστε τους άλλους στο δρόμο σας … ανοίγοντας την καρδιά σας.

Αυτό το ταξίδι από την 3η στην 4η διάσταση μπορεί επίσης να εκφραστεί ως το μεταβατικό ταξίδι από χιλιάδες χρόνια αρσενικής / νοητικής/ λογικής ενέργειας και εξωτερικής έκφρασης που επικεντρωνόταν στους τρόπους του νου, στις πιο απαλές εκφράσεις της γυναικείας / δοτικής / διαισθητικής ενέργειας επικεντρωμένη στους τρόπους της καρδιάς, της ειρήνης και της αγάπης.


Για να βοηθήσουμε και να προετοιμάσουμε όλους τους ανθρώπους της Γης επιταχύνοντας αυτή την πνευματική “ανέλιξη” συνείδησης στην 4η διάσταση καθώς η Γη θα διασχίζει το γαλαξιακό ισημερινό επίπεδο, το Γαλαξιακό Συμβούλιο έχει δεσμεύσει πολλούς πόρους, εκπαιδευμένους ανθρώπους, βιόσφαιρες, σκάφη, συμβούλους, εμπειρογνώμονες σε πολλούς τομείς, για να βοηθήσει τους ανθρώπους της Γης στα διάφορα στάδια προσαρμογής τους και ανάπτυξης. Θα το κάνουμε αυτό καθοδηγώντας, διδάσκοντας και βοηθώντας τους ανθρώπους της Γης να εξελιχθούν συναισθηματικά, διανοητικά, σωματικά, κοινωνικά και το σημαντικότερο πνευματικά.


Θα υπενθυμίσουμε στους ανθρώπους της Γης την αλήθεια και την πραγματικότητα της προέλευσής τους ως ιερές σπίθες του Δημιουργού / της Δημιουργίας … ως ελεύθερες κυρίαρχες ψυχές, ως ελεύθεροι και κυρίαρχοι άνθρωποι.


Θα διδάξουμε τους ανθρώπους της Γης με το παράδειγμα : χρησιμοποιώντας σημαντικές, συγκεκριμένες πράξεις αγάπης και καλοσύνης, (άλλοτε ορατές και άλλοτε μη ορατές σε εσάς) για τους ανθρώπους της Γης … για τα ξαδέλφια μας, τους αδελφούς μας, τις αδελφές μας αυτού του μικροσκοπικού μπλε κόσμου.


Ένα παράδειγμα συγκεκριμένης πράξης αγάπης και καλοσύνης είναι ο αριθμός δώδεκα (12) βιοσφαιρών του Γαλαξιακού Συμβουλίου που χρησιμοποιούν τα συνδυασμένα προβαλλόμενα πεδία δυνάμεων τους για να περιβάλλουν τον πλανήτη Γη – επιβραδύνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο τους ρυθμούς των αλλαγών στον πλανήτη σας και ελαχιστοποιώντας τις προσαρμογές του λόγων των αυξημένων δονήσεων κατά τη διάρκεια της μετάβασης του σε έναν κόσμο 4ης διάστασης.

Τώρα που και η τελευταία υποθαλάσσια βάση των ερπετοειδών έχει τερματιστεί και δεν είναι πλέον λειτουργική (με την βοήθεια των ανθρώπων από το άστρο του Προκύωνα) έχει ανοίξει κυριολεκτικά ο δρόμος για τους ανθρώπους από τους τέσσερις (4) πλανήτες του Γαλαξιακού Συμβουλίου (Ventra, Nikotae, Toleka & Ritol) να ξεκινήσουν τον επίσημο σχεδιασμό τους για να επισκεφθούν τους ανθρώπους της Γης.


Θα επισκεφτούν ήσυχα τη Γη και θα παρουσιάσουν τον εαυτό τους, μοιράζοντας τη ζωή τους, ποιοι είναι, πώς ζουν, μιλώντας απευθείας με τους ανθρώπους σε αυτόν τον πλανήτη από κάθε τομέα της ζωής. Σαν μία επανασύνδεση παλιών φίλων και οικογενειών.


Επίσης, αμέσως πριν από την επίσκεψή τους, θα επικοινωνήσει μαζί σας μια προηγμένη ομάδα καλής θέλησης και επανασύνδεσης η οποία θα αποτελείται από τους : Πρέσβη Tanka Wheneh, τον Διπλωμάτη Maka Nahiweh και την Αντιπροέδρο Tania Piekae του Γαλαξιακού Συμβουλίου – οι οποίοι θα μοιραστούν με τους ανθρώπους της Γη κατά τους τους εκτεταμένους μήνες της επίσκεψής τους, την πραγματική προέλευση της ανθρωπότητας στη Γη, τη φύση της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος, τη φύση του μεταβαλλόμενου πλανήτη σας και τι αναμένεται να επανακολουθήσει καθώς η Γη θα γίνεται ένας όμορφος κόσμος τεσσάρων διαστάσεων.


Θα μοιραστούν μαζί σας και θα υπενθυμίσουν στους ανθρώπους της Γης πως η πιο σημαντική και η πιο ισχυρή δημιουργική δύναμη στο Σύμπαν είναι η ΑΓΑΠΗ.


Θα σας καλωσορίσουν στην ευρύτερη οικογένεια της ανθρωπότητας η οποία ευημερεί σε όλο το σύμπαν.


“Άνθρωποι της Γης, είσαστε παιδιά των άστρων … όπως και εμείς. Εξελίσσεστε καθώς συνεχίζουμε κι εμείς να εξελισσόμαστε. Μερικοί από εσάς είναι τα δισέγγονα μας. Είμαστε οι πρόγονοί σας.


Όποια και αν είναι η κληρονομιά σας, απλώς καταλάβετε, πως όλοι σχετιζόμαστε μεταξύ μας. Γιατί; Επειδή όλοι είμαστε κατασκευασμένοι από την ίδια ουσία της δύναμης της ζωής όπως τα αστέρια, η ενέργεια και το φως, τα οποία γεννήθηκαν από το μεγάλο μυστήριο.


Αγάπη, εμπιστοσύνη, πίστη, ελπίδα, καλοσύνη, συμπόνια και καρδιά. Είστε απίστευτα όντα φωτός, δύναμης & ομορφιάς. Οι άνθρωποι της Γης, έχετε ήδη όλα όσα χρειάζεστε για να αλλάξετε τον κόσμο σας. Εσείς οι ίδιοι. Aκολουθήστε τις καρδιές σας.. ” Μόνο εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε το μέλλον σας, να ανοίξετε τις καρδιές σας ο ένας στον άλλο.



Ως αδερφοί και αδελφές σας από τα αστέρια … ξέρετε ότι σας αγαπάμε. Είμαστε όλοι ένα. We are all related. We are all one.

Kyriakos Ascension Galactic Council μέσω andromedacouncil.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου