Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 04, 2021

Ινδία: Εικόνες σοκ με το φιλί της ζωής σε ασθενείς με κορονοϊό και νοσηλευτές να παθαίνουν ανακοπή

 



Σε οριακή κατάσταση είναι το σύστημα υγείας στην Ινδία με απίστευτες εικόνες – Συγγενείς ασθενών με κορονοϊό τους δίνουν το «φιλί της ζωής» – Νοσηλευτής έπαθε ανακοπή

Στο «κόκκινο» βρίσκεται το σύστημα υγείας στην Ινδία με σοκαριστικά βίντεο να κάνουν το γύρο του διαδικτύου δείχνοντας, μεταξύ άλλων, μια κόρη να δίνει το «φιλί της ζωής» στη μητέρα της που νοσεί με κορονοϊό.


Σε άλλο βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμής της κατάρρευσης λόγω ανακοπής νοσηλευτή που περιμένει να μεταφέρει ασθενή με Covid-19.

Στο βίντεο φαίνεται ο Mahavir Sinj Jhala να καταρρέει και να χάνει τη ζωή του έξω από νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή.

Ο 37χρονος νοσηλευτής σημείωνε κάτι περιμένοντας να μεταφέρει έναν ασθενή μέσα από το ασθενοφόρο, όταν υπέστη ανακοπή.


Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες 12 ημέρες ο καθημερινός αριθμός κρουσμάτων κορονοϊού στην Ινδία ξεπερνάει τα 300.000 φέρνοντας το σύστημα υγείας της χώρας στα όρια της κατάρρευσης.

Σε άλλο βίντεο φαίνεται μια γυναίκα να προσπαθεί να δώσει λίγο οξυγόνο στην μητέρα της με το «φιλί της ζωής» παρά το γεγονός ότι γνωρίζει πως νοσεί με κορονοϊό.

Οι νεκροί στην Ινδία έχουν ξεπεράσει τους 219.000 με την κατάσταση να είναι απελπιστική στα νοσοκομεία με σημαντικότερη έλλειψη αυτή του οξυγόνου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου